Téli kabátot adtok még a gyerekekre?
Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 13:52
1/10 anonim válasza:
Nem. Vékonyabban béleltet. 1,5 és 5 évesek.
2/10 anonim válasza:
2,5 éves múlt a fiam, már nem adok rá télikabátot.
3/10 anonim válasza:
Adok. Reggel még 0 fok volt, amikor elindultunk otthonról, kell még az nekik.
4/10 anonim válasza:
2 éves a lányom, de már nem téli vastag kabátot adok rá. Mondjuk télen overálban hordtam javarészt, már most egy sima kabát van rajta, az elmúlt pár délutánon viszont csak egy vékonyabb tavaszi volt rajta.
5/10 anonim válasza:
10 hónapos, mostanában már nem. Sőt, napos időben néha a kabátot is le kellett vennem róla, mert izzadt. Elég volt neki a kapucnis pulóver és alatta egy hosszúujjú body.
6/10 anonim válasza:
Én igen, felénk ma nagyon hideg van! De tegnap szép idő volt, akkor már elgondolkodtam egy vékonyabb kabáton...
7/10 anonim válasza:
Igen. Reggel hideg van, tegnap még fagyosak voltak az autók. Illetve, ha este megyünk valahova akkor is. Én is a télit hordom. Ebéd után hozom haza a lányunkat a Csanából, akkor a kocsiban leveszem róla a kabátot.
8/10 anonim válasza:
Mi itthon vagyunk egész nap, szóval reggel nem megyünk sehova.
Itt 13-14 fok van már nap közben, tavaszi kabátot adok rájuk. 2 éves , 6 hónapos
9/10 anonim válasza:
Igen, téli kabátot adok rájuk.
10/10 anonim válasza:
Én is még télikabátot adok a lányokra, hideg, kellemetlen szeles az idő, és a csizmájukat is visszaadtam rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!