Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Árpa lehet vagy valami más?

Árpa lehet vagy valami más?

Figyelt kérdés

lányom alsó szemhéjának belső felén van egy borsónyi nagyságú dudor aminek sárgás a közepe(mint egy baromi nagy érett pattanás) körülötte pedig vörös.

egyébként érzékeny szemű és felül már többször volt jégárpája(csak azt nem tudtuk megnézni belülről).árpa lehet?aki látott már csúnya árpát vagy jégárpát kérem az írjon!köszönöm

2010. febr. 15. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:
ORVOS! Szerinted bárki tud diagnosztizálni, pláne ha pl. vasöntő az illető ! Egyszerűen megáll az eszem, hogy ilyenre neten kérsz tanácsot. Addig halogatod az orvoshoz menést, amíg műtét lesz belőle!
2010. febr. 15. 14:04
 2/4 A kérdező kommentje:
bocsáss meg de ez ma lett ilyen neki,eddig csak piros volt!el fogom vinni orvoshoz csak addig próbáltam megtudni mégis mi ez?nem kértem kioktatást.nem szoktam internetről gyógyítani a gyerekeimet!!
2010. febr. 15. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Újra csak azt tudom írni, látatlanban hogy tudna bárki érdemlegeset mondani? Egyébként kétlem, hogy egy nap alatt olyan állapot alakul ki, mint amit írsz, de legyen úgy. Ha te mondod..............
2010. febr. 15. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:

A kérdésem arról szólt hogy az árpa lehet e ennyire csúnya?!!?

és igenis bő egy nap alatt alakult ki,mert eddig csak piros volt.

2010. febr. 15. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!