Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Galandféreg lehet kisgyerekben?

Galandféreg lehet kisgyerekben?

Figyelt kérdés

Ma egy erre hasonlito 10cm hosszu valamit találtam másfél éves fiam kakijában.

Ügyeleten elmondtam hogy nézett ki pontosan(szelvényes és lapos,barna de már nem élő),holnap a háziorvoshoz kell mennünk.

Nem tudom hol kaphatta el(kutyák rendszeresen féregtelenitve vannak,és ha párom ezt megtudná,tuti kidobná őket,mert szerinte csak kutyától lehet)

Értetlenkedve fogadtam,mert igaz eddig keveset hízott a fiam,de pont az utolsó hónapban kezdett jól hízni.

Mire számithatok a gyogyszeres kezelésen kívül vmi lesz még?

2010. febr. 14. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha valóban az, akkor fertőtleníteni kell a lakásban sok mindent. Pl. az ágyakat, a WC-t természetesen, a szőnyegeket stb.A ruháit, amit lehet, 90 fokban mosd át. Egyébként megkaphatta akár az iskolában vagy óvodában, már ahova jár. Akár úgy is, hogy megfogta a boltban a bevásárlókocsit. Sajnos,amióta ennyi elhanyagolt hajléktalan jár-kel az utcán, olyan betegségeket is elkaphatunk, amire nem is gondolunk.
2010. febr. 14. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocs, most vettem észre, hogy másfél éves. Ő akár úgy is összeszedhette, hogy elesett és a kezéről a szájába került a pete.
2010. febr. 14. 22:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez nagy munka le,de nem tudom hogyan lehet kivitelezni....matrac fertötlenítése pl...
2010. febr. 14. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Én azt tenném, hogy egy nedves ruhán keresztül jó alaposan átvasalnám a matracot. Ha esetleg van gőzkacsád, átgőzölni. A kezeteket minden kézmosásnál körömkefével is sikáljátok, mert a peték bekerülhetnek vakarózásnál a köröm alá. Nem irigyellek, nekem fejtetű miatt kellett hasonlót végigcsinálni.
2010. febr. 15. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!