Galandféreg lehet kisgyerekben?
Figyelt kérdés
Ma egy erre hasonlito 10cm hosszu valamit találtam másfél éves fiam kakijában.
Ügyeleten elmondtam hogy nézett ki pontosan(szelvényes és lapos,barna de már nem élő),holnap a háziorvoshoz kell mennünk.
Nem tudom hol kaphatta el(kutyák rendszeresen féregtelenitve vannak,és ha párom ezt megtudná,tuti kidobná őket,mert szerinte csak kutyától lehet)
Értetlenkedve fogadtam,mert igaz eddig keveset hízott a fiam,de pont az utolsó hónapban kezdett jól hízni.
Mire számithatok a gyogyszeres kezelésen kívül vmi lesz még?
2010. febr. 14. 18:34
1/4 anonim válasza:
Ha valóban az, akkor fertőtleníteni kell a lakásban sok mindent. Pl. az ágyakat, a WC-t természetesen, a szőnyegeket stb.A ruháit, amit lehet, 90 fokban mosd át. Egyébként megkaphatta akár az iskolában vagy óvodában, már ahova jár. Akár úgy is, hogy megfogta a boltban a bevásárlókocsit. Sajnos,amióta ennyi elhanyagolt hajléktalan jár-kel az utcán, olyan betegségeket is elkaphatunk, amire nem is gondolunk.
2/4 anonim válasza:
Bocs, most vettem észre, hogy másfél éves. Ő akár úgy is összeszedhette, hogy elesett és a kezéről a szájába került a pete.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez nagy munka le,de nem tudom hogyan lehet kivitelezni....matrac fertötlenítése pl...
2010. febr. 14. 23:26
4/4 anonim válasza:
Én azt tenném, hogy egy nedves ruhán keresztül jó alaposan átvasalnám a matracot. Ha esetleg van gőzkacsád, átgőzölni. A kezeteket minden kézmosásnál körömkefével is sikáljátok, mert a peték bekerülhetnek vakarózásnál a köröm alá. Nem irigyellek, nekem fejtetű miatt kellett hasonlót végigcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!