Hogyan oldjátok meg hogy az örökmozgó nagyobb gyerekeitek ne keltsék fel a kisbabátokat alváskor?
Figyelt kérdés
Nekem még csak egy babám van, de családba láttam hogy a nagyobb (4-5 éves) gyerekek egyszerűen képtelenek megérteni milyen az a csendben maradás, halkan játszás...2010. febr. 13. 15:00
1/3 anonim válasza:
A kicsinek semmi baja nem lesz, ha a nagyobb nem halkan játszik. Ennyire "óvni" már nevetséges. Az óvodában szerinted ki fog majd ügyelni arra, hogy néma csend legyen alváskor??
2/3 anonim válasza:
2 év van a két gyerekem között. A nagyobb soha nem keltette fel a kicsit és nem kellett csendben lennie sem. A kicsi így szokta meg és nem zavarta a hangok az alváskor. Jó persze azért nem szirénázott a kicsi fülébe, de a lakás másik részén igen. Sőt én még fel is porszívózhattam amikor aludtak egyiket sem érdekelte. Ezt szokták meg. Ha teljes csendbe lettek volna akkor meg azt szokják meg.Szóval szerintem ez szoktatás kérdése is.
3/3 anonim válasza:
Az első gyerkőcnél nálunk is csendesebben voltunk a lakásban amikor aludt. Most, hogy van kistesó ezt már lehetetlen megoldani. Néha előfordul, hogy felkelti, de általában nem zavarja a zaj. A második gyerkőc mindig "edzettebb". Több mindent kell elviselnie. A tesó szeretete is néha "teher" számára, ráadásul többet van "rángatva". Minden reggel oviba menés, egy héten kétszer karate edzés, stb. Mindenhova vinnem kell a kicsit is, de soha egy szava nincs ellene. Szoktam mondani neki, hogy egy kis HŐS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!