Hamarosan esedékes az 5 éves státusz vizsgálat. Kötelező elvinnem a gyereket vérvételre? Mi van, ha kihagyjuk?
Akkor úgy látszik, ez leginkább Borsodban elterjedt.
Próbáltam a gyereknek szépen adagolni, de reménytelen a dolog. Márpedig én erőszakkal nem fogom berángatni vérvételre. Tőle max. csak úgy tudnának venni, ha le lenne kötözve. Már akkor boldog leszek, ha a pupillatágítást hagyja majd. Komolyan nem értem, mi szükség van egy 5 évesnél ilyen vizsgálatokra.
Ha ilyen a felfogásod, akkor meg én nem értem, mi értelme gyereket vállalnod? Gyermeked egészsége az első helyen kellene hogy legyen, és egy szűrővizsgálaton nagyon sok rejtett nyavalya időben kiderülhet. Pont olyanok vagytok, mint a mai tinigyerekek fütyivizsgálatkor: Ellenzik, tiltakoznak, értetlenkednek, mint te, aztán idővel később meg ide írogatnak ki kérdést, hogy fitymaszűkületük van! Igaz, a tiéd kislány, de a szitu egykutya.
Akkor? Mi értelme tiltakozni a szükséges rossz ellen?
Az meg megint elképesztő, hogy itt így csinálják, ott meg akkor. Ez aztán egységes magyar rendszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!