Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lányom 4,5 éves de még nem...

Lányom 4,5 éves de még nem tud két keréken kerékpéozni csak potkerékkel. Nincs lemaradva ugye? Tavasszal ujra kezdjük hátha megtalálja za egyensulyát és mennni fog neki

Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 08:47
 1/9 anonim ***** válasza:
nincs.. én 6 évesen tanultam meg, unokaöcsém 5 éves volt, minden gyerek más, férjem 40 éves létére nem tud biciklizni :D még sincs semmi baja :)
2015. febr. 23. 08:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Fiam 6 éves, még nem tud biciklizni. Volt már, hogy 20-30 m-t megtett, de aztán elkezd nézegelődni és elesik...

Lányaim 6 évesen már tudtak bicajozni.

2015. febr. 23. 09:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Unokahúgom 8 évesen tanult meg, 5 éves lányom még nem tud biciklizni. Szerintem csak manapság "divat" már 3-4 évesen két keréken biciklizni.
2015. febr. 23. 09:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Lemaradva? A bicikli nem tartozik a gyerekek elvárt fejlődési stádiumaiba, vagy megtanul vagy nem, különösebben nem oszt nem szoroz.

Annyit azért megjegyeznék, hogy lehet 6 évesen örülsz majd neki, ha egyedül tud már biciklizni, de amikor később majd egyedül megy bringázni (a forgalomba), akkor lehet nem lesz már olyan felhőtlen az öröm. Ezt is vedd figyelembe.

2015. febr. 23. 09:08
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm

ment azöld pacsi

2015. febr. 23. 09:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Az én 5 éves lányom még pótkerékkel sem akar bringázni. :)

Futóbringával felemelt lábbal repesz a lejtőn, tehát egyensúlyozni tud. Ő a pedált utálja. Viszont úszik, korcsolyázik.

Szerintem ebben a témában nincs olyan, hogy le van maradva.

2015. febr. 23. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Jajjj,mostanában van ez a k...va nagy versengés a szülők között,hogy kinek a gyereke tud hamarabb ezt meg azt csinálni...Én is látom,hogy a 2 éves gyerek már siel,korcsolyázik,biciklizik,lovagol meg még ki tudja mi mindent csinál...Engem nem érdekel,én sose sürgettem a gyerekemet semmivel. Kisfiam jól tudott futóbiciklizni,egyensúlyozni is,majd a pedálos biciklin csak pótkerékkel tudott menni, majdnem 5 évesen. Nem ért le rendesen a lába,igy nem birta megtartani a bringát,ha borult,szerintem ezért nem tudott megtanulni. (kisebb bicaj nem kellett neki,csak ez. Kisebben biztosan tudott volna menni).Szóval egyáltalán nem késő, én például mindent csak iskolás koromban tanultam meg, biciklizni,korcsolyázni,úszni,lovagolni stb, óvodás koromban nem is volt semmilyen sporteszközöm,mégis mindent megtanultam iskolás koromban. Semmiről nem maradtam le.
2015. febr. 23. 11:11
 8/9 anonim ***** válasza:
7 és fél éves a fiam, még nem tud biciklizni 2 keréken :) próbáltuk többször tanítani, de már nem erőltetjük. Majd ha magától akarja. Egyébként görkorizni és jégkorizni tud :)
2015. febr. 23. 12:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Semmiről nincs lemaradva, és szerintem nem is kell erőltetni, csak akkor amikor neki is van hozzá kedve.

ennyi idősen még elvannak a saját kreatív színes kis világukban, örülnek mindennek, nézik a madarakat, nézik a füvet, és minden mást, nem feltétlenül van szükség arra hogy koncentrálnia kelljen, csak majd ha neki is lesz kedve. mi 5-6 évesen tanultunk meg.

2015. febr. 24. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!