Lányom 4,5 éves de még nem tud két keréken kerékpéozni csak potkerékkel. Nincs lemaradva ugye? Tavasszal ujra kezdjük hátha megtalálja za egyensulyát és mennni fog neki
Fiam 6 éves, még nem tud biciklizni. Volt már, hogy 20-30 m-t megtett, de aztán elkezd nézegelődni és elesik...
Lányaim 6 évesen már tudtak bicajozni.
Lemaradva? A bicikli nem tartozik a gyerekek elvárt fejlődési stádiumaiba, vagy megtanul vagy nem, különösebben nem oszt nem szoroz.
Annyit azért megjegyeznék, hogy lehet 6 évesen örülsz majd neki, ha egyedül tud már biciklizni, de amikor később majd egyedül megy bringázni (a forgalomba), akkor lehet nem lesz már olyan felhőtlen az öröm. Ezt is vedd figyelembe.
Köszönöm
ment azöld pacsi
Az én 5 éves lányom még pótkerékkel sem akar bringázni. :)
Futóbringával felemelt lábbal repesz a lejtőn, tehát egyensúlyozni tud. Ő a pedált utálja. Viszont úszik, korcsolyázik.
Szerintem ebben a témában nincs olyan, hogy le van maradva.
Semmiről nincs lemaradva, és szerintem nem is kell erőltetni, csak akkor amikor neki is van hozzá kedve.
ennyi idősen még elvannak a saját kreatív színes kis világukban, örülnek mindennek, nézik a madarakat, nézik a füvet, és minden mást, nem feltétlenül van szükség arra hogy koncentrálnia kelljen, csak majd ha neki is lesz kedve. mi 5-6 évesen tanultunk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!