Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam 6éves lesz nyáron....

Kisfiam 6éves lesz nyáron. Voltunk fogorvosnál aki fogszabályzót javasolt mivel nem fejlődik jól az állkapcsa. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Mert egy rokon aki fogtechnikus azt mondta csak pénzlehúzás viszont a fogorvos rám ijesztett.Valakinél hasonló esetleg vagy tapasztalat?
2015. febr. 22. 08:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát én azzal nem foglalkoznék szerintem. Majd a csontfogaknál meglátod hogy alakul.
2015. febr. 22. 19:21
 12/12 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

A lányomnak a felső fogsora tolódott előre, de elég durván. Neki nyelvlökéses nyelése van, úgyhogy vár még ránk egy logopédiai kezelés is.

Tavaly nyáron kapta a fém trénert, most ősszel kapja a fogszabályzót.

Nagyon dilemmázott a doki, hogy mit kezdjen vele. 10 éves volt, voltak tejfogak, az utolsók még nem estek ki. Ha nem kezdi el, lehet húzni kell az egészségesekből, hogy fel tudja majd tenni a fogszabályzót. Ha elkezdi: még nincs kint minden maradandó.

Sokat javult, de van még mit csinálni vele.

2015. febr. 22. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!