5 évesnél létezik bőrrákos, vagy arra utaló anyajegy?
Tudni kell rólam, hogy nálam az anyajegy a "fóbia", állandóan nézem mindenkiét a családban.
A gyerkőc világos bőrű, aránylag sok anyajeggyel, de nyáron nincs kint 11 és 3 között, valamint naptej nélkül, nagyon figyelek erre.
Az egyik anyajegye viszont két napja érdes felületűnek érződik. Lehet, hogy csak véletlenül megvakarta, de akkor is félek a dologtól.
Mondtam már neki, hogy arrafelé ne vakarózzon, meg vigyázni kell az anyajegyekre, stb, de játék közben az oviban pl nem biztos, hogy eszébe jut.
Orvoshoz majd viszem, de mifelénk 1,5 hónapra adnak időpontot a bőrgyógyászhoz...
Köszönöm!
Amint tudom, viszem orvoshoz.
Kisfiamnak a fule mogott van egy nagyobbacska anyajegy. Egy fulmosas alkalmaval ereztem, hogy erdesebb a felulete. En is elvittem borgyogyszahoz es azt mondtak minden rendben. Mi is 4 hetet vartunk az idopontra. :(
Kisfiam is 5 eves.
Biztosan nincs semmi gond de persze, jobb ha az ember megnezeti es elovigyazatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!