Ovodai ballagási ajándékba tényleg gagyi a 3fiurol együtt foto keretben az ovónéniknek és virág?
En vettem egy kis "emlekfuzetet". Kb 8 laposra kell gondolni tehat nem hatalmas. Kerdezgettem a kisfiamtol dolgokat es a valaszokat beleirtam az emlekfuzetbe. Minden oldara irtam valamit. Pl. mi volt a kedvenc etele az oviba, mivel szeretett a legjobban jatszani, mi volt a kedvenc eneke, verse, meseje... Az o szavaival korulirt kis dolgok nagyon aranyosak voltak. Kertem, hogy mondjon dolgokat az ovonenikrol, dadusokrol... Szinten irtunk koszonetetet egy-egy lapra amiben megkoszontuk a dadusok es ovonok munkajat.
A kisfiam rajzolt ebbe a fuzetbe, ragasztott matricakat, sajat kivagasu csillagokat, formakat, nyomtattam ki internetrol kis kepeket, viragokat amiket kivagott es beleragasztott. Irt bele betuket, szamokat, festett kepeket. Az ajandekra ugy irtuk ra, hogy koszonet mindenkinek az itt toltott idokert. Nagy sikere volt a fuzetnek. Azota is becsben orzik az ovodaban es ki van rakva egy kis asztalra, ahol barki megnezheti. En meg lefenykepeztem minden egyes oldalt igy nekunk is megmaradt emlekbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!