Cedax maxi antibiotikumot ėhgyomorra kell bevenni?
Figyelt kérdés
A betegtàjėkoztatòn az áll.2015. febr. 17. 21:14
1/4 anonim válasza:
Igen.én az elso adatot sajnos reggeli utan adtam be,es sajnos amit megevett azt ki.is hanyta :/ igy koran,ebredes utan adtam be.
Mennyi idos a gyereked,es naponta mennyit adsz belolle?
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!Kösz,hogy válaszoltál!5 évesek ikreim ,és 5 ml-t mondott az orvos,de mondjuk csak 17kilók,úgyhogy lehet,hogy kevesebbet kellett volna adnom de már beadtam,remélkem nem lesz bajuk tőle.most akkor mikor ehetnek?Kicsit furcsa nekem,hogy egy antibiotikumot éhgyomorra kell bevenni
2015. febr. 18. 08:53
3/4 anonim válasza:
Szia! nekem a 4 es fel eves fiamnak es a 16 hos lanyomnak irta az orvos.en ugy adtam nekik ahogy a betegtajekoztatoban van.napi 4 ml,es 2,5ml a kicsinek.beadas utan egy feloraval mar ettek.en feltem ettol a gyogyszertol mert erosnek talalom :/ de halistennek hasznalt!
Jobbulast a kicsiknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!