Anyukák! 9 éves kisfiatok előtt még mutatkoztok meztelenül (pl. fürdés. )? Mennyi életkor a határ? 35/N
igen, mondjuk érdekes dolog, kiküldöm az öltöző elé a kicsi gyereket és kiabálok kifele, hé itt vagy még?
Hát igen,milyen beteges fantáziájú némely hozzászóló, pedig nem is meztelenkedtek otthon. Biztos ezért gondolnak rögtön valami perverz dologra a meztelenkedés szó hallatán. De enyhén szólva muris hozzáállás ez 2010-ben.
1-2 éves kora közt abbahagytam a meztelenkedést,mert már nem szoptattam,de ha átöltöztem előtte,vagy a fürdőből jöttem,visítozott örömében,és a kezével szinte repült felém, mennyire szeretne egy jót vacsizni.Úgy gondoltuk férjemmel,jobb ha onnantól nem lát úgy ...oviig inkább felejtse el :-)
Később persze uszodába jártam vele és strandra is,de az normál szerintünk.Meztelenül nem való szerintem, így is teli van Budapest sokszor undorító plakátokkal ami egyáltalán nem tesz jót a gyerekeknek-sem-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!