Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! 9 éves kisfiatok...

Anyukák! 9 éves kisfiatok előtt még mutatkoztok meztelenül (pl. fürdés. )? Mennyi életkor a határ? 35/N

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 13:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ja,és teljesen egészséges felnőtt vagyok(31 éves)."Tudom" mi illik és mi nem.Ahogy nagyobb lettem,automatikusan szemérmesebb lettem,normális mértékben.
2010. febr. 12. 15:36
 12/14 anonim ***** válasza:
47%

igen, mondjuk érdekes dolog, kiküldöm az öltöző elé a kicsi gyereket és kiabálok kifele, hé itt vagy még?

Hát igen,milyen beteges fantáziájú némely hozzászóló, pedig nem is meztelenkedtek otthon. Biztos ezért gondolnak rögtön valami perverz dologra a meztelenkedés szó hallatán. De enyhén szólva muris hozzáállás ez 2010-ben.

2010. febr. 12. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

1-2 éves kora közt abbahagytam a meztelenkedést,mert már nem szoptattam,de ha átöltöztem előtte,vagy a fürdőből jöttem,visítozott örömében,és a kezével szinte repült felém, mennyire szeretne egy jót vacsizni.Úgy gondoltuk férjemmel,jobb ha onnantól nem lát úgy ...oviig inkább felejtse el :-)

Később persze uszodába jártam vele és strandra is,de az normál szerintünk.Meztelenül nem való szerintem, így is teli van Budapest sokszor undorító plakátokkal ami egyáltalán nem tesz jót a gyerekeknek-sem-

2010. febr. 22. 15:29
 14/14 anonim ***** válasza:
A fürdőszobában tusoló és kád is van, ezért előfordul, hogy egyszerre ketten fürdünk. Nem csinálunk belőle nagy ügyet, ha látjuk egymást meztelenül. Egy 16 és egy 19 éves fiam van.
2010. márc. 12. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!