Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hányás-hasmenés után azonnal...

Hányás-hasmenés után azonnal mentek dokihoz, vagy vártok egy napot?

Figyelt kérdés

másfél éves kislányom egyszer hányt reggel.ill éjjel ,de nem is vettem észre,mert csak egyet nyikkant éjszaka-és én ilyenkor még nem rohanok be,igy csak reggel vettem észre.ill idáig 3szor kakilt(hasmenés szerűt)-aminek nagyon kellemetlen az illata.először csak a lencsefőzelékre gondoltam,ami a tegnapi ebéd volt,de szerintetek ráér holnap megmutatni,ha marad az állapot?

egyáltalán mit lehet adni?széntabletta,b-vitamin?

az étvágya a régi-de húslevest,kenyeret,joghurtot,almát -kimélőket kapott ma

2015. febr. 11. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Én még nem mennék vele. Egyébként nem adnak semmit, azt mondják, hogy az a legjobb, ha távozik az, ami okozza a hasmenést.

Tudom, mert nálunk 3 hétig ment ez (4 orvos mondta el, hogy nem ad rá semmit), mire a széklettenyésztés kiderítette, hogy szalmonella volt (mai napig nem tudjuk honnan).

Amúgy azért mi is próbáltuk a Smecta port, meg még valami hasonlót, de nálunk nyilván nem értek semmit.

2015. febr. 11. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Igyon rendesen, az a lényeg.
2015. febr. 11. 13:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem lázas és nincs más baja, és láthatóan jó a közérzete, akkor szerintem felesleges vele orvoshoz szaladni. Reggel óta hányt, kakilt?
2015. febr. 11. 13:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Hasfogót adni nem szabad, de probiotikumot nyugodtan adhatsz neki.
2015. febr. 11. 13:27
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi.reggel óta nem hányt,csak hasmenés volt 3szor.akkor smecta,meg normaflore?
2015. febr. 11. 13:56
 6/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Ennyi után ne adj Smectát, erre nem kell ( mi sem az első napokban adtuk), sőt szerintem el fog ez múlni magától. Ha holnap sem múlna, akkor pénteken beszélnék azért az orvossal. Normaflore jó, azt adj neki.
2015. febr. 11. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!