Hányás-hasmenés után azonnal mentek dokihoz, vagy vártok egy napot?
másfél éves kislányom egyszer hányt reggel.ill éjjel ,de nem is vettem észre,mert csak egyet nyikkant éjszaka-és én ilyenkor még nem rohanok be,igy csak reggel vettem észre.ill idáig 3szor kakilt(hasmenés szerűt)-aminek nagyon kellemetlen az illata.először csak a lencsefőzelékre gondoltam,ami a tegnapi ebéd volt,de szerintetek ráér holnap megmutatni,ha marad az állapot?
egyáltalán mit lehet adni?széntabletta,b-vitamin?
az étvágya a régi-de húslevest,kenyeret,joghurtot,almát -kimélőket kapott ma
Én még nem mennék vele. Egyébként nem adnak semmit, azt mondják, hogy az a legjobb, ha távozik az, ami okozza a hasmenést.
Tudom, mert nálunk 3 hétig ment ez (4 orvos mondta el, hogy nem ad rá semmit), mire a széklettenyésztés kiderítette, hogy szalmonella volt (mai napig nem tudjuk honnan).
Amúgy azért mi is próbáltuk a Smecta port, meg még valami hasonlót, de nálunk nyilván nem értek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!