Ti mit gondolnátok, hogy ha egy ovis csoporttárs szülei,30 felett úgy néznek ki, mint a punkok?
Akkor mi is pontosan a gondod?
Anyuka jól néz ki, a gyerek jólnevelt, jól állnak anyagilag.
Mi velük a probléma?
10-es válaszoló vagyok.
Kedves kérdező!
Ha az lenne a véleményed, amit a hozzászólásodban írtál, akkor ez a kérdés nyilvàn meg sem fogalmazódott volna a fejedben, hisz ahogy az előttem szóló írta..... mi is a gond?!?
11-esnek. : egész pontosan milyen cégre gondolsz? Vagy CÉGBE csak tünci-münci kiskosztümben járnak a nők? Mert én melós ruhába járok, bakancsban és hegesztőpajzzsal a fejemen. Mosdóba pisilni járok és lemosni a vasport az arcomról, nem sminket igazítani. És a kutyát nem érdekli hogy nézek ki. Erről ennyit.
Szinte biztos vagyok benne, hogy magadról írsz kedves kérdező.
Ha meg nem, akkor betegesen rajongsz érte/ük.
No mindegy. Általában az emberek azért hordanak ennyire feltűnő dolgokat, hogy kompenzáljanak valamit.
Ettől nem jobbak, vagy rosszabbak, csak inkább kicsit sajnálatra méltőak.
A tetkó ok., egy életre szól, de a piercingek, szines taraj az nagyrészt a külvilágnak szól.
Nincs ezzel gond, a mai világban nem annyira egyediek ezek a dolgok.
Van aki szereti, ha megbámulják, beszélnek róla, és még az sm elég, akkor a GyK-n is keres egy kis figyelmet
21:21 kori válaszoló
Igen, egy olyan cégben a kutyát nem érdekli, hogy nézel ki. De ha ügyfelekkel kéne kapcsolatban lenned (még ha csak egy közönséges pénztáros vagy egy multinál) akkor nem tehetnéd meg, hogy akárhogy kinézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!