A kisgyerekek mikor szoknak le az éjjeli rendszeres ivászatról?
Mennyi idős?
(Az enyémek se szoktak rá szerencsére.)
Akkor ne adjam fel? Ma adjak neki vizet ne cukormentes teát éjjelre?
De szerintem éjjel éhes mert megiszik 1-2 dl tejet és hamar visszaszokott olyankor aludni.
Kenyér félét sosem adok neki estre, meg sem enné mert lusta rágni vagy jön a foga vagy nem tudom.
Csak reggel hajlandó kenyeret megenni mikor nagyon éhes akkor is csak ébredés után 1-2 órára rá.
Másfél éves gyerekről van szó.
8 foga van.
Sosem volt jó alvó, egyetlen éjszakát nem aludt még át.
De még egy fél éjjelt sem.
Talán azóta ilyen komoly az ivászata mióta saját maga megtudja fogni az üveget tud forgolódni tud járni, kúszni mászni érte, és meg tudja keresni és kiszolgálni magát.
És a fő lényeg hogy akkor mikor ő akarja.
Sokszor bele csavarodik a takaróba , lehet azért is ébred fel, visszaaludni csak cumisüveggel tud, és ha már nem kell neki akkor a másik kezével beteszi a szájába az alvócumit de a cumisüveget a kezében tartja ha kell neki kéznél legyen.
Ha még nem alszik mélyen lassan kiszoktam venni a kezéből de ha észreveszi kapkod utána és ordítani kezd.
Ez már nagy ragaszkodás ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!