Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mire kell figyelni a kislányok...

Mire kell figyelni a kislányoknál, mikor elhagyják nappal a pelenkát?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a cunci ne pirosodjon be. Pelenkánál nem volt ilyen gond, de most már előfordult párszor, hogy estére piros lett. Minden pisilés után megtörlöm. Ki is kell mosni, esetleg többször is naponta?
2010. febr. 10. 03:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy 3 éves lányka anyukája vagyok.

Használj nyugodtam most is popsitörlőt.Azzal jobban meg tudod törölgatni,mint papírral.És ha kipirosodik a puncija,akkor este fürdés után kend be popsikrémmel amit a pelenkához is használtál.

Nálunk is előfordul,és nem is gondoltam,hogy ez így van lányoknál.

2010. febr. 10. 06:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt ilyen gond-2 lányom van-,de ahogy az első írja,az elején használj nyugodtan popsitörlőt,vagy nedves törlőt-nagyon jó pl a dm-ben a saját márkás macis,dobozban van,utántöthető,és sokkal olcsóbb mint a Nívea hasonló törlője-ezek már direkt vécézéshez vannak gyerekeknek-.Mi aztán áttértünk a pisi után a vécépapírra,de a popsihoz nedveset használunk továbbra is.
2010. febr. 10. 07:53
 3/4 anonim ***** válasza:

A lányom 21 hónapos kora óta teljesen szobatiszta.Mink pisinél rendes wc papírt használunk,kakinál nedvestörlöt.Az jobban kitörli.Nálunk nem volt pirosodás csak 1x.Akkor bekentem neki este bepantannal,átöröltem.Többet nem is volt.Lehet,hogy nem törlöd teljesen szárazra??

Nem kell kimosni,mert a ph-t tönkreteszed.....

A lányom már 24,5 hónapos,de azóta sem volt piros sem a cunija,sem a feneke.

2010. febr. 10. 07:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Popsitörlőt használok, könnyebben boldogulok vele. Éjszakára még kell pelenka, mindig bekenem popsikrémmel, reggelre szép. Remélem ez csak kezdeti "nehézség" volt, és nem fordul elő többet! :-)
2010. febr. 11. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!