Aki ad a gyerekének Milumil junior tejitalt hogy adagolja?
Matek: ha 3 kanálból 100 ml lesz, ahhoz hogy 250 ml-t kapj, 2,5x3=7,5 kanál kell.
Én úgy csinálom mint a tápszert, 30 ml vízhez 1 kanál. Reggel-este kap, 210 ml vízhez 7 kanál port. A 300 g-os doboz kb. 1 hétig tart ki.
Ha van Rossmann a közeledben, féláron veheted meg. Küldök kupont priviben ha kell.
Tényleg nem tudsz számolni...
Azt írja, napi 500 ml fedezi a napi D-vitamin szükségletét.
Én nem adtam ennyit sosem.
Reggel kb 150-180 ml kapott reggelije mellé (ez 5-6 kanál), este 240 ml-t vacsorára (ez 8 kanál).
Viszont adtam sok más tejterméket is (túró, joghurt...)
Vedd mindig akciósan, úgy jobban jössz ki.
Én ezért is váltottam volna fél év után (amúgy laktózérzékenység miatt kellett váltani) mert nem győztem venni neki, mondjuk az én fiam nem ivott belőle 500milit. Délelőtti alváshoz ivott 150milit, délutáni alváshoz szintén 150 milit. Én is igyekeztem kifogni az akciókat, dm-ben egyszer sokat megvettünk kuponokkal meg amúgy is levolt árazva, meg egyszer Tescoban is nagyon olcsón adták plusz volt hozzá kupon.
És igen, 30milinként 1 csapott kanál por kell, mint a tápszerekhez is.
Teljesen felesleges napi 500mili tejitalt megitatnod vele, kapjon egy nap egyszer még joghurtot, esetleg sajtot, gondolom tejfölt is kap főtt ételbe főzve, vagy adj neki tejfölös-natúr joghurtos kenyeret, amúgy is kell a változatosság. :)
Ja meg a túró. Saját magad készíts túrókrémet, fele-fele arányban túró és naturjoghurt (tejföl), mehet bele gyümölcs, lekvár, puffasztott rízs, darált babakeksz vagy teljes kiörlésű keksz, zabpehely stb... Kisfiam imádja ezeket a "trutyikat" amiket keverek neki, minden nap eszik ilyesmit.
Én is úgy csinálom, ahogy az előző két válaszoló írja.
Reggel és este még igényli, hogy ezt igya. Összesen 3.5-4 dl.
Napközben én is adok egyéb tejterméket.
Rossmann-ban is van babaprogram, én DM kártyát használok. Így 25%-kal olcsóbban veszem meg.
Én is a vitamin szükséglet miatt adom mert nagyon válogatós és keveset is eszik. Kuponnal mennyiért tudjátok beszerezni? Rossman kuponom van de csak a 300 gr jó. Aki írta hogy tud küldeni privibe örülnék
neki!
Én is sokszor a Rossmannban figyeltem az akciót, és 3200 Ft körül vettem az 1,2 kilósat.
Vagy volt, hogy facebook csoportban találtam, 5 dobozzal vettem 8000.-ért(600 g).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!