Akiknél EGÉSZSÉGES gyerek sokáig fordítva beszélt (magára úgy mondja, hogy leszállsz, bejössz, a te szobád), mikor fordult meg, és esetleg milyen hatásra, segítségre?
Sziasztok.Nem tudom olvassátok e mèg.Az èn fiam 3 éves 1 hónaposan tette fel az első kérdésèt ,hogy mi az?
8 hónap alatt állt be minden a jó ragozás és az èn tudat.(èn-engem-enyèm-nekem-magamat-egyedül-akarok-szeretnèk-kèrek-ne segíts-hagyjàl stb),egyszerre jött tulajdonképpen az összes kérdőszó a szókincs,a grammatika,most jött el a miért korszak,viszont mèg a laza beszéd hiányzik.
Azt hittem sose lesz vége a kèrek helyett kèrsz meg kapsz korszaknak.
Mostanában màr beállt ,stresszhelyzetben mèg nèha hallom.
Nagyon idegesítő időszak volt,neki is most megy oviba . Szerintem most egy jó 3 èves szintjèn van(most lesz 4)
De màr mindent tud kèrdezni , mondani,csak legfeljebb nem olyan gyorsan meg lazân mint a kortársai . Mostmár gyorsabb lesz az oviba a felzârkozàs remélem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!