Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 éves oltás előtt hogy és...

6 éves oltás előtt hogy és mikor mondátok meg a gyerkőcnek, hogy szurit fog kapni? (Aki amúgy is fél az orvosoktól)

Figyelt kérdés
2015. jan. 21. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
2 héttel előtte. Múlt héten estünk túl rajta, ő is sírt.
2015. jan. 21. 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Én fiam is retteg az oltástól. Tudta hónapokkal előtte, hogy hat évesen lesz oltás (unokatesója kapott). Napokkal előtte figyelmeztettem, persze elindult a könyörgés. Elmondtam neki, hogy ez kötelező dolog, nincs alóla kibúvó, jobb minél hamarabb túlesni rajta. Ígértem neki jutalmat is, ha bátran viselkedik (sírni persze lehet oltásnál). Egész simán ment, oltásnál sírt egy kicsit, de meglepődött, hogy milyen hamar vége.
2015. jan. 21. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én lányom megkapta az ajánlott oltásokat is (nem mindegyiket). A bárányhimlőnél már igen csak felfogta, hogy mi fog történni.

Elmondtam neki, hogy kap egy szurit a bal vállába. Nem lesz kellemes, de pár perc és már el is felejti.

Persze, bőgött (mind a két alkalommal) és mondta is, hogy "ez fáááááááááááááj", de amint megkaptam 30 mp-n belül a szokásos matricát, már azt se tudta, hogy miért is vagyunk ott egyébként :D

2015. jan. 21. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Mikor kicsik voltak a lányaim, a bátorságuk jutalma az volt, hogy elmentünk sütit enni. :-)
2015. jan. 21. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!