Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves korig láthat a...

Hány éves korig láthat a kisfiam meztelenül?

Figyelt kérdés

:) Elég bután tudtam megfogalmazni, bocsánat.

A lényeg az az lenne, hogy amúgy nem szoktam meztelenkedni a kisfiam előtt, de pár hete kitalálta hogy a húga kiskádjában akar fürdeni, ez a nagy kádba van rakva. Én meg időspórolás végett, gondoltam beállok közben a zuhanyzóba és én is megfürdök. Így mint írtam, időt spórolok magamnak, mellesleg nem csak ott állok mellette és nézem ahogy fürdik, így folyamatosan tudom figyelni hogy nem e történik vele baj, tudok vele beszélgetni is stb...

Nem gondolnám, hogy most ezzel baj lenne, de vajon meddig fürödhetek vele így? Nem akarom hogy később rossz nyomot hagyjon benne hogy látta az anyukáját meztelenül... :D

2015. jan. 20. 21:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Majd fog szólni, ha zavarja! Ivarérettségig nem lehet ebből semmi gond. :)
2015. jan. 20. 21:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezen már én is gondolkodtam 😊 Az én fiam 3 éves, és igen, időspórolásból, meg jó móka is Neki, mi is szoktunk együtt tusolni 😊 Gondolom még pár évig ez belefér, de én is kíváncsi vagyok más kisfiús anyuka véleményére. A Te kisfiad mennyi idős?
2015. jan. 20. 21:17
 3/13 anonim ***** válasza:
23%
Hány éves a fiad? Szerintem olyan 2-3 éves korig.
2015. jan. 20. 21:19
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem is szól majd, ha zavarja.

Amúgy hidd el, ha szigorúan titkolnátok előtte a testeteket azzal többet ártanátok, mint ha láthat benneteket meztelenül :)

2015. jan. 20. 21:21
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Bocsánat az lemaradt. 2 éves lesz márciusban.
2015. jan. 20. 21:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A fiam 4 múlt és még mindig jön, amikor zuhanyzom, hogy anya beszélgessünk. Lehajtja a wc-deszkát ráül és mondja. :)

Ráadásul a tesó 2 hónapos és egyedül vagyok velük fürdésre.Így mi is rohanunk a fürdéssel. Én még a kádban vagyok, ő már vetkőzik, forró váltásban vagyunk. :)

2015. jan. 20. 22:33
 7/13 anonim ***** válasza:
6 eves lesz,de meg mindig lat ha ugy alakul. Egyedul vagyok vele sokat, nincs aki figyeljen ra,igy nem fogok bezarkozni ha furdok vagy oltozok. :) Szerintem nem gaz. Baranom fiai 8-10 evesek es meg ő is szokott neha. En nem tartom gaznak. Persze kamaszkoraba mar ugyelni fogok erre. :)
2015. jan. 21. 03:30
 8/13 anonim ***** válasza:
3-4.
2015. jan. 21. 07:03
 9/13 anonim ***** válasza:
97%

Nekem fiatal felnőtt, kamasz és kicsi fiam is van.

Elég lazák vagyunk, ami azt jelenti, hogy bár direktben nem pucérkodok előttük, de van, hogy a fürdő és a háló között futtomban bújok bele a melltartóba, bugyiba, és simán bejönnek hozzám, amikor a kádban ülök.

Én úgy látom, ez a dolog hullámokban működik.

A legkisebbeket egyáltalán nem zavarja, beülnek az ember mellé a kádba is. Aztán kamaszkor elején jobban kerülik a fürdőt, ha benn van a szülő, de ez egy idő után elmúlik, és újra bejárnak.

Nálunk van, hogy a fürdőszobában tartjuk a családi kupaktanácsot, miközben én ázok.

Saját tapasztalatom az, hogy jellemzőbb az, hogy ők maguk vágynak fürdéskor az egyedüllétre, és ezt jelzik is. Később ez is lazul, amit onnan tudok, ha kopogok, kikiabálnak, hogy gyere be:-)

A lényeg a természetesség, az elfogadás, és az, hogy semmit sem szabad erőltetni.

2015. jan. 21. 08:37
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor egyelőre még nem kell ezmiatt aggódnom.
2015. jan. 21. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!