Mennyire általános/normális, hogy egy 4 éves még mindig képes vergődve hisztizni?
Nekem van egy áldott jó 4 évesem. Tényleg a törelem mintaképe, szuperül eljátszik egyedül is, mindig szuper figyelmes mind a hugával mind velünk, az oviban is minta gyerek, olyan jó szíve van, hogy ha a kistesó üvölt mert éppen az ü ennivalóját akarja, akkor kiveszi a szájából és neki adja(pedig mindig mondjuk, hogy nem kell ezt tennie).
Na de ha fáradt vagy valami nagyon nem ugy van ahogy ö akarja akkor ü is még mindig eldobja magát a földre. Ö igy dolgozza fel a stresszt.
Hogy ikorratünik ez el nem tudom, de jó lenne már.
Habár nincsen tökéletes ember, és ö, ha nem hisztizne olykor olykor akkor tökéletes lenne.
köszönöm,most azért megnyugtattál!Alapvetően én fiam is kedves,aranyos, szereti az öccsét és ő is jószívű!
Én is inkább arra gondolok,hogy ez egyfajta düh/stressz/fáradság levezetés. Még nem tudja helyén kezelni az érzéseit.Csak néha elbizonytalanodok,na meg mikor kapom másoktól,hogy "te már nagyfiú vagy,már nem kéne hisztizned..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!