Miért nem lehet már kapni az Anna Peti és Gergő könyveket?
Az árukereső valóban kiad még találatokat, de már azokon a helyeken is elfogyott, egyedül a Nomero7-nél lehet rendelni is, én csak ezt találtam. Ott is csak az egyik kötetből.
Kár, hogy nem informálják az embereket, mi várható, mert egy egy közkedvelt sorozat.
Az Én kislányom 2 és fél éves és most kapott karácsonyra Dóra a felfedező könyveket,ebből is a
-Milyen irányba haladunk?
-Milyen színű?
-Boldog anyák napját!
-Mossunk fogat! (ez a kedvenc,mert mozgatható figurák vannak benne és Ő is tudja másnak mosni a fogait)
Nekem konkrétan az Anna Peti és Gergő könyvek nem tetszenek,mert nagyon bugyuta könyvek.
Az unokahúgom 3 éves és most kapott egy ilyet és mikor az anyukája olvasta neki kijelentette,hogy ne olvassa tovább mert Ő nem hülye.
És az Én lányomat sem érdekli. De szerintem ez gyerek függő,nálunk a foglalkoztató könyvek (jó történetekkel) tetszenek neki,mert nagyon figyel,tanul és ez nagyon tetszik neki.
A színeket,formákat,több betűt,számokat is innét tanult meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!