Nem őrültök meg télen a lakásban?
Úgy értem egész nap bent, kicsi séta persze minden nap, de alapvetően bent...én már nagyon unom, azt hiszem kezdek depis lenni. Az influenza miatt nem igen megyünk és nem viszem a manóm sehova sem.
Egyébként a következő kérdés, hogy mit csináltok bent egész nap a gyerekkel? 16 hónapos a fiam, de néha már nem tudok mit kitalálni neki...
Szia!
22 hós kisfiú anyukája vagyok. Igen, elég gáz már a tél, de azért én mégiscsak azt veszem észre, hogy megint este van!!!És megdöbbenek...Ha esetleg más szülőkkel, vagy barátaiddal összejárnátok, az elüti az időt!Nem kell otthon ülni, mert gyerek van. Csak vannak ismerőseid, akik ráérnek, ha áthívod egy délután. Mert ha egyedül vagy a manóval, az téged is kikészít....neked is kell a traság, bezsélgetni valakivel.
Attól meg ne félj, hogy ha kint van a gyerek, attól lesz beteg. Pont attól lesz edzett. Na vízszintes hófúvásban persze nem, de amikor lehet akár egy nap többször is ki kell menni. Már azzal hogy felöltöztök elmegy 20 perc!! :) ha nem több :)
Én nem vagyok vele minden percben, így tanulja meg hogy egyedül is játsszon. Duplo Lego, fakockák, nagy építőkocka, kisautók tömege, könyvek, fejlesztő játékok(forma-rakosgatók).Zenélő-valamit csináló játékok. Aztán amit te kitalálsz, keress mondókákat a neten, mutogatósakat, dalokat, énekeljetek,vannak szétszerelhető autók, nagy méretű, kisfiam imádta szétszedni azokat. Mostanra már nagy részét össze is rakja.
Szóval, ki kell mozdulnod, vegyél erőt magadon, mert így tényleg depis leszel!
köszönöm a válaszokat!
hogy miket eszünk? reggel tápszer, majd egy kis gyümi, majd ebéd 11 körül főzelék, tészta vagy ilyesmi. 13 körül tehéntej, alvás, majd utána valami nasi, vagy főzi, vagy kenyér...utolsó étkezés tápszer.
Kitartást mindenkinek( leginkább magamnak :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!