Milyen kisgyermeknek való játékot ajánlotok?
"nagyon szereti megfigyelni és megvizsgálni a dolgok működését."
AKKOR KISFIÚ! :-)
Nos, ajánlok minél drágább laptopot venni neki, annál nagyobb kárt fog okozni. De ha nagyon unja magát, akkor sakk készletet, esetleg
Dr. Kis Nagy János Béla Iván: "A mikrobiológia titkai" című könyvét, elolvasásra, de nem árt ilyenkor már barátkoznia a
"Szülők pszichológia - hogyan tévesszük meg anyát a texas holdem pókerben?" című könyvet sem, kétévesed számára.
Komolyra fordítva, a nemet is írd mindig a kor mellé, ha indokolt, kérlek.
- leporello (merev lapokból álló mesekönyvre gondolok) ;
- kézműves termékeket, pl tenyérlenyomat szett, nyomda szett (házilag is készíthetsz, mégpedig TE - én kicsit béna vagyok a barkács dolgokhoz :)) ) ;
- kirakó, mégpedig vásárlás előtt jó kitapasztalnod kölcsön puzzle-król, hogy a te gyereked jelenleg milyen szintűt képes kirakni , milyennel játszik szívesen ;
- egyszerűbb konstrukciós játékok: játékkocka, építőkocka;
- mivel csak 2-3 éves, gyakran uniszexnek tekinthetőek a játékok, tehát fiúnak halál komolyan normális, ha játszik babával még 5 évesen is (!), lány pedig ha szeret kisautót tologatni, az is rendben levő akár 5 éves korig (5 éves kor felett meg lehet, h sajátos érdeklődést takar, valamilyen téren).
Most legyen elég ennyi. ;)
Majd valaki gürizik helyettem és felsorol 123 továbbit.
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!