Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen kisgyermeknek való...

Milyen kisgyermeknek való játékot ajánlotok?

Figyelt kérdés
nagyon szereti megfigyelni és megvizsgálni a dolgok működését.

2014. dec. 19. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Mekkora kisgyermeknek?
2014. dec. 19. 18:26
 2/5 A kérdező kommentje:
2-3 évesnek
2014. dec. 19. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:

"nagyon szereti megfigyelni és megvizsgálni a dolgok működését."

AKKOR KISFIÚ! :-)

Nos, ajánlok minél drágább laptopot venni neki, annál nagyobb kárt fog okozni. De ha nagyon unja magát, akkor sakk készletet, esetleg

Dr. Kis Nagy János Béla Iván: "A mikrobiológia titkai" című könyvét, elolvasásra, de nem árt ilyenkor már barátkoznia a

"Szülők pszichológia - hogyan tévesszük meg anyát a texas holdem pókerben?" című könyvet sem, kétévesed számára.

Komolyra fordítva, a nemet is írd mindig a kor mellé, ha indokolt, kérlek.

- leporello (merev lapokból álló mesekönyvre gondolok) ;

- kézműves termékeket, pl tenyérlenyomat szett, nyomda szett (házilag is készíthetsz, mégpedig TE - én kicsit béna vagyok a barkács dolgokhoz :)) ) ;

- kirakó, mégpedig vásárlás előtt jó kitapasztalnod kölcsön puzzle-król, hogy a te gyereked jelenleg milyen szintűt képes kirakni , milyennel játszik szívesen ;

- egyszerűbb konstrukciós játékok: játékkocka, építőkocka;

- mivel csak 2-3 éves, gyakran uniszexnek tekinthetőek a játékok, tehát fiúnak halál komolyan normális, ha játszik babával még 5 évesen is (!), lány pedig ha szeret kisautót tologatni, az is rendben levő akár 5 éves korig (5 éves kor felett meg lehet, h sajátos érdeklődést takar, valamilyen téren).

Most legyen elég ennyi. ;)

Majd valaki gürizik helyettem és felsorol 123 továbbit.

:))

2014. dec. 20. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
(Na jó, kivétel erősíti a szabályt: léteznek már pici korban is fiúsabb lányok, lányosabb fiúk, érdeklődésre is. Szóval akad kislányok között is, aki szereti megfigyelni a dolgok működését, meg szerelgetni. De nagyon nem az a tipikus.)
2014. dec. 20. 13:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszod, egyébként fiú (reméltem, hátha valaki tud olyan ötleteket adni amire eddig még nem gondoltam).
2014. dec. 28. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!