Szerintetek ez elég lesz a zseniképzőbe, hogy felvegyék?
Februárba lesz 2 éves a lányom és januárban felvételizik a zseniképzőbe.
Amiket tud:
-saját teljes nevét,anyáét,apáét,azt hogy hány éves,hol lakik
- 10 magyar mondókát, 1 angolt
- elszámol 10-ig, meg tudja számolni hány katica,labda stb.van a képen,és hogy melyk a több
-ismeri az össze színt,ha kérjük mondja milyen színű
-folyékonyan beszél,szinte minden szót ismer
-nagyon szépen és ügyesen rajzol
-egyedül eszik,iszik,öltözködik
-szobatiszta
Mielőtt bárki bántana nem erőltettünk rá semmit,nem nyúztuk őt.Borzasztó okos és fogékony mindenre,elég neki valamit egyszer elmondani,megmutatni és máris tudja.
Sokat foglalkozom vele,mert ezt igényli.
Szerintetek van esély rá,hogy felveszik?
Egyrészt gratulálok! Másrészt azt gondolom bármilyen okos (mert eddig úgy tűnik tényleg az)akkor sem biztos ,hogy jó dolog ilyen fiatal korban berakni egy ilyen helyre.
Én személy szerint az apjáról is elhiszem ,mert miért ne hinném el? DE! Gondolom amikor az apja volt ennyi idős akkor nem volt ilyen ,hogy zseniképző és mégis az! Tehát nem mondom,hogy ne de iskoláig szerintem felesleges. Még nagyon gyerek. had élvezze.
Annyit hallottam már gyerekekről akik már jóval idősebbek mint a te lányod.12-18 akik ilyen típusúak ,de elmesélték ,hogy ennek hátránya is van ,mert a szülei nem engednek neki semmit. csak tanulnia kellett nem tehette azt amit más korabeliek (nem a berúgásra gondolok,meg ilyenekre)lemaradtak az első szerelemről és el is ment a kedvük attól ,hogy a sok tudást magukba fojtsák.
Érdemes meggondolni.
Igen. Es nagyon ugyes, okos. :-)
Mar angolul is tud nehany szot, szamot.
Semmi eroltetes, nagyon elvezi az egeszet.
Igazán örülök! :)
Akkor végre elárulod, hogy hol van ez helyileg (város, utca, hsz), mert hidd el, sokunkat érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!