Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek ez elég lesz a...

Szerintetek ez elég lesz a zseniképzőbe, hogy felvegyék?

Figyelt kérdés

Februárba lesz 2 éves a lányom és januárban felvételizik a zseniképzőbe.

Amiket tud:

-saját teljes nevét,anyáét,apáét,azt hogy hány éves,hol lakik

- 10 magyar mondókát, 1 angolt

- elszámol 10-ig, meg tudja számolni hány katica,labda stb.van a képen,és hogy melyk a több

-ismeri az össze színt,ha kérjük mondja milyen színű

-folyékonyan beszél,szinte minden szót ismer

-nagyon szépen és ügyesen rajzol

-egyedül eszik,iszik,öltözködik

-szobatiszta

Mielőtt bárki bántana nem erőltettünk rá semmit,nem nyúztuk őt.Borzasztó okos és fogékony mindenre,elég neki valamit egyszer elmondani,megmutatni és máris tudja.

Sokat foglalkozom vele,mert ezt igényli.

Szerintetek van esély rá,hogy felveszik?

2014. dec. 19. 13:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
76%
Pont ezt akartam írni, amit át utolsó. Ez a zseniképző egy mondvacsinált dolog, valaki kitakalta hogy az olyanoktól mint te pénzt húzzon le. Aki zseni az az lesz képző nélkül is, ugyanúgy ahogy a ferjed.
2014. dec. 19. 20:45
 22/29 anonim ***** válasza:
87%
Biztos nagyon okos a kislányod, de egyetértek az előttem szólókkal, nem kell nagyon hajtani mert kicsi még ehhez. És én nagyon vigyáznék arra, hogy attól hogy apukája zseni, neki ne legyen "muszáj" annak lenni, mert nem biztos, hogy mindenben azt a szintet hozza majd később is, amit elvártok tőle, és ez igen nagy frusztrációt okoz, árthat neki.
2014. dec. 20. 10:38
 23/29 anonim ***** válasza:
82%

Egyrészt gratulálok! Másrészt azt gondolom bármilyen okos (mert eddig úgy tűnik tényleg az)akkor sem biztos ,hogy jó dolog ilyen fiatal korban berakni egy ilyen helyre.

Én személy szerint az apjáról is elhiszem ,mert miért ne hinném el? DE! Gondolom amikor az apja volt ennyi idős akkor nem volt ilyen ,hogy zseniképző és mégis az! Tehát nem mondom,hogy ne de iskoláig szerintem felesleges. Még nagyon gyerek. had élvezze.

Annyit hallottam már gyerekekről akik már jóval idősebbek mint a te lányod.12-18 akik ilyen típusúak ,de elmesélték ,hogy ennek hátránya is van ,mert a szülei nem engednek neki semmit. csak tanulnia kellett nem tehette azt amit más korabeliek (nem a berúgásra gondolok,meg ilyenekre)lemaradtak az első szerelemről és el is ment a kedvük attól ,hogy a sok tudást magukba fojtsák.

Érdemes meggondolni.

2014. dec. 20. 16:52
 24/29 anonim ***** válasza:
lehet mérni tesztel az iq és adnak szerintem rola papirt hogy hányas az iq ,az én 12 évesem iq is normál tartomány legfelső szintjén van,de egyelöre nem zseni. apukája is ilyen jó eszü ,és ezt a fajta eszeséget lehet örökölni de az eszeség ,szorgalom nélkül semmit sem ér ,elenben egy átlagos eszü gyerek kitarto szorgalomal többre megy .
2014. dec. 20. 18:53
 25/29 anonim ***** válasza:
Mi újság? Felvették?
2015. márc. 21. 06:15
 26/29 A kérdező kommentje:

Igen. Es nagyon ugyes, okos. :-)

Mar angolul is tud nehany szot, szamot.

Semmi eroltetes, nagyon elvezi az egeszet.

2015. márc. 23. 20:43
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Igazán örülök! :)

Akkor végre elárulod, hogy hol van ez helyileg (város, utca, hsz), mert hidd el, sokunkat érdekel.

2015. márc. 24. 06:20
 28/29 anonim ***** válasza:
59%
Süt a kérdés az első mondataitól kezdve, hogy akkora kamu, mint ide Lacháza:))
2015. máj. 10. 18:24
 29/29 anonim ***** válasza:
77%
Zseniképző! Fél éve ezen röhögök.
2015. máj. 11. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!