Kb. 5-ös, de attól is függ, hány kg.
Bírom, hogy van aki képtelen okatás nélkül (nem is) válaszolni egy egyszerű kérdésre.
Szerintem éjszakára elég az 5-ös méret ehhez a súlyhoz.
Egyébként az éjszakai szobatisztaság nem szoktatás, hanem érettség függvénye. Az ADH nevű hormon termelődése is befolyásolja, ami csökkenti a vizeletkiválasztást éjszaka. Az a gyermek amelyik érett nem kel fel 3 óránként pisilni (még ha így szoktatják sem), mert akár át tudja aludni az éjszakát pisilés nélkül.
3 evesen tok normális, hogy éjszaka kell pelus. Nem kell ébresztgetni. Főleg 3 hónapig???? 3 óránként??? Te jo isten. Hol hallottál ilyet? Nem csodálom szegény gyerek mar reflexbol felkel ejjel mert beállt a ritmusa az éjjeli kelesekre. Az enyém 3.5 evesen lett agytiszta, magátol, es soha nem kel fel ejjel pisilni, kibírja reggelig.
A kérdésre válaszolva, nekünk 5-os kellett ha jól emlékszem, de az en lanyom nagyon vékony volt, 12-13 kg.
én se ébresztgetném az alvó gyermeket, inkább akkor pelenka.
Gondolj bele, neked jól esne ha éjszaka ébresztgetnének, 3 óránként? :D mert én tuti nyűgös lennék.
A mennyiségtől függ, hogy jó nedvszívó legyen, észreveszed ha nem az. Bár mi estefelé már nem szoktunk sokat inni, így kevesebb a pisi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!