Nálatok idén mit hoz a Mikulás a gyerekeknek?
playmobil adventi naptárat (családtól közösen).
édességet csak jelzésszerűen (1 db csokimikit),pomelo-t kapnak meg aszalt gyümit, mert ezeket imádják és nincs mindennap...
régebben kis könyvecske stb volt a csomagban meg édesség, de egyrészt ez utóbbi nem fogyott el (még nyár középen is a mikulások nyakát tekertük ki egy-egy adag muffinhoz) szóval minek, másrészt meg annyi könyv van, hogy nem győzöm a polcokat szelektálni. A playmo-t nagyon szeretik, van is ugyan sok, de némi tematikus bővítés mindig jól jön, szerintem értelmes játék. És így az adventi naptár-dolgot is letudom, korábban mindig sokat szenvedtem vele, hogy olcsó is legyen, egészséges is, változatos, kb egyforma öröm-értéket képviseljen napi szinten nekik (lányom és fiam van), egész évben gyűjtögettem az apróságokat stb.... .szóval bénáztam. ezzel ez a rész le van tudva hál istennek.
Két fiam van
1-1 hot wheels kisautót(500 ft/db)
plusz pár minőségi édességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!