12/15 anonim válasza:
én meg mini egeres 1 választanám ,sokal jobban tetszik mint a második az nekem ronda .
14/15 anonim válasza:
Mindkettő szép. Az első nekem jobban tetszik, melegebbnek is tűnik, de a második színben valószínűleg jobban megy a kislány nadrágjaihoz, cipőihez.
Külön öröm, hogy nem derékig érnek. Nem tudom, ki az az őrült, aki mánikákusan készíti a kisgyerekekeknek a szinte hasvillantós kabátokat, pulcsikat!
15/15 anonim válasza:
Nekem a Minis tetszik jobban, pedig alapjáraton mindenből inkább rózsaszint válastzok, mint pirosat, de valahogy nekem az klasszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!