Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki nem csecsemőként lövette...

Aki nem csecsemőként lövette ki a kislánya fülét, mikor?

Figyelt kérdés
Lánykámnak nem lövettük ki, akkor szeretném, ha ő is szeretné, mostanában mondogatja, ha az én fülbevalómat nézegeti, de sok mindenre mondja, hogy szeretné. 28 hónapos lesz. Várjunk még, ha eddig vártunk?
2014. nov. 27. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
3. születésnapja előtt 2 nappal. Ezt kérte ajándékba. Kerestem olyan kozmetikát, ahol már nem a csattanós géppel lövik a fület. A fülbevalót kiválasztottam egy weboldalról, amit a kozmetikus mondott. Ő beszerezte, és kis kapszulába csomagolva tette a gépbe, onnan egyenesen belőtte a füleken filccel megjelölt pontokba. Kaptunk ápoló folyadékot. Hibátlan lett, pikk-pakk gyógyult a seb. Ékszerrel együtt 12 ezer forintba került.
2014. nov. 27. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
23 hónapos volt, amikor kilövettük a fülét. Előbb nem szerettem volna. Nálunk is már nagyon tetszett neki az én fülbevalóm, így rá is érzett, hogy neki is jó lesz :) Szerintem nem kéne várni, ha a lányod is ennyire szeretné. Valószínűleg azért mondja, mert tetszik neki.
2014. nov. 27. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeretné, akkor meg lehet csináltatni. Nem fájdalmas, és már nagyon gyorsan megcsinálják, 2 perc az egész. Nekem a barátnőim szúrták ki tinikoromban, de mi tűvel csináltuk, és nem túl szakszerűen, szóval inkább most csináltasd meg neki :)
2014. nov. 29. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha majd elég idős lesz h. eldöntse szeretne vagy sem.
2015. jan. 17. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!