Vásott kölykök című műsor meg van valakinek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem csak mindig rossz időben adják Megszeretném nézni nyugott körülmények közt is. Ha valakinek megvan segítsen. Megállapodunk, hogy hogyan tudná eljuttatni hozzám.2010. jan. 29. 20:17
1/3 anonim válasza:
Melyik adón megy?Én régen néztem,nagyon tetszett,de most nincs az a csatornánk.
2/3 A kérdező kommentje:
Zone clubon megy.Minden gyerekes anyukának szívből ajánlom nagyon sokat tanulhat belőle az ember. De gyerek mellett leülni nyugottan és megnézni az nem megy. Este ha elaludt akkor megtudnám nézni.
2010. jan. 29. 20:36
3/3 anonim válasza:
Régen is azon volt,:(most nincs ez a csatornánk.Nagyon jó tippek voltak benne,az biztos.Én is örülnék letöltési lehetőségnek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!