Mennyi idős volt a gyereked, mikor adventi naptároztatok, ha nem gyári csokis volt, mit tettél a kis zsebekbe?
Figyelt kérdés
A nagyfiam két éves volt októberben, érdemes számára már beszerezni vagy ráérünk még jövőre is? Mennyire élvezné?2014. nov. 17. 13:17
1/4 anonim válasza:
Nekünk saját készítésű adventi naptárunk van (filcből készítettem).
Lányom 2 éves korában már használtuk, és már akkor betartotta, hogy csak naponta egyből szabad kivenni a finomságokat.
Apró csokik voltak benne, illetve kisebb ajándékok (pl. Kinder tojásból figura vagy hajgumi, hajcsat, zsírkréta stb. - fiúnak esetleg lehet kisautó).
A bolti naptárakat nem igazán szeretem, nem túl finom a csokijuk.
2/4 anonim válasza:
Tavaly még csak a lányaim kaptak, 4 és 2 évesek voltak, idén már az öccsüknek is fogok készíteni, ő most lesz 2 éves. A kisebbik lány is élvezte már a dolgot, örült az apróságoknak, persze a nagyobbik sokkal jobban, meg ő már jobban átérezte a várakozás, karácsonyra készülés dolgot is. Bugyit, zoknit, hajgumit, hajcsatot, karácsonyi ablakdíszt, matricát, mini nyomdát tettem, karácsony napjára karácsonyfadíszt, előre kitaláltam melyik nap fogunk együtt sütni, akkora meg süteménykiszúró formát. Fiamnak a csili-vili hajcsatok helyett kisautót, pici labdát teszek idén. A maradék helyre szaloncukor.
3/4 A kérdező kommentje:
A tesóknak egy naptáruk van, vagy mindenkinek külön?
2014. nov. 17. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!