Adnátok 2 számmal nagyobb télicipőt a gyerekre? Többi lent.
Figyelt kérdés
A mostani cipője 23-ás. Bátyótól van egy 25-ös csizmája. Gondoltam ez túl nagy inkább veszek neki egyet, ami a mérete. A boltban végül a 24es csizma mellett döntöttem. Mikor hazahoztam, egymás mellé tettem a két csizmát és szinte alig van különbség. Visszacsereljem a 24-est és megrizikózzam ezt a nagyobbat? Vagy lesz valami baja ha ilyen nagy cipőt hord? Különben 2 éves, kislány.2014. nov. 11. 14:58
1/10 anonim válasza:
Próbáld rá a 25-öst egy vastagabb zoknival, ha tud benne rendesen menni, akkor jó lesz! A számozások sem egyformák és a fazontól is függ, hogy jó-e.
2/10 anonim válasza:
Én is rápróbálnám vastagabb zoknival a nagyobbat, viszont ha nagyon-nagynak érezném, maradna a 24-es.
3/10 anonim válasza:
Szerintem a 2 szám nagyn sok.Mérd le belső talphosszukat,és a kislányodét is.Mennyi a különbség?
4/10 anonim válasza:
Eleve nem adnék használt cipőt gyerekemre, és természetesen túl nagyot sem.
5/10 anonim válasza:
Minden cipönél a BELSÖ hossz az, ami számít, nem a külsö, mert fazontól függ,hoyg kivül mekkora.
Egy gyerekre KÉT számmal nagyobb lábbelit adni nem szabad, mert tönkreteszi a lábát és nem is tud benne rendesen menni.
(Ha nem hiszed, menj el egy cipöboltba és saját magadnak próbálj fel két számmal nagyobb cipöt, akkor ráössz, hoyg neked is nehéz benne mozogni, egy gyereknek meg a két szám különbség sokkal nagyobb arányban, mert pici a lába.)
7/10 anonim válasza:
Nem adnék rá nagyobbat, használtat meg semmiképp
8/10 anonim válasza:
Kár lepontozni azt aki azt írja nem adna rá használtat, mert nagyon nem tesz jót. Én simán veszek neki turis ruhát, használt játékot, de cipőt nem. Abból nem szabad használtat. A két szám meg nagyon sok, szóval ha nem lenne használt akkor se adnám rá.
9/10 anonim válasza:
Nekem ortopéd orvos mondta, hogy lehet használt cipőt ráadni, csak a kérge legyen kemény!
10/10 anonim válasza:
Én sem adnék rá használtat,ráadásul írod,hogy kislány és a báytó csizmáját örökölné,tehát gondolom színileg,fazonilag sem illene a kislányodra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!