Kinel mit fog hozni a Mikulas, illetve a Jezuska?
A Mikulás finom édességeket,mandarint, egy-két apróságot: hajcsat, kisautó, hajgumi stb.
A karácsonyi ajándékok még kérdésesek, de könyv, társasjáték mindenképpen lesz.
Mikulásra gyurmát (első még neki), autós könyvet, és mandarinkákat, mert imádja - egy szép csomagba majd összekötöm. Adventi naptárba a kis fa vonatához kiegészítőket: jelző táblák, kis sorompók és mivel imádja és nagyon ritkán kap, szerintem kb 2 naponta lesz neki falat csoki is idén benne! :)
Karácsont még nem tudom pontosan, de könyv biztosan lesz. Nézegetem a csúszkákat, szánkókat.
2 éves fiú az enyém is.
20 hónapos lesz addigra.
Mikulásra egy csomagot gondoltunk összeállítani, gyümölcs és finomságok: rudi, keksz.
Karácsonyra pedig egy MB vonatot kap.
3éves a kislányom.
A Mikulás csomagot, meg egy kis apróságot.
A Jézuska meg még kérdéses. Gyurma, pénztárgép, társas biztos.
Eddig minden évben "dőzs "volt a fa alatt.Mi karácsony mind 3 napján teszünk ajándékot a fa alá a gyerekeknek,mert mástól nem kapnak.Nincsenek nagyszülők.
Évek alatt tanultunk belőle,hogy a kevesebb néha tényleg több(a játékok sokszor az ágy alatt végezték)idén csak 1-1 társasjátékot kapnak és 1-1 legót.
Szerintetek csoki helyett mi lehet a csomagban?
nem kaott meg csokit,en is mandarinra es mazsolara gondoltam..
igazabol karacsonyra en csak egy ajandekra gondoltam,mert van 3 nagyneni,meg a nagyszulok,nem szeretnem tulzasba vinni,igy is annyi jateka van,szerintetek ez igy helyes?
tudom ez fura kerdes,de feleslegesnek tartanam,mondjuk plussz egy könyvet venni,mikor annyi van.Szeretnem kicsit,ha rajönne,h azert nem habzsi-dözsi az elet,vagy nem is tudom,h fogalmazzam,mert egyik oldalrol a hirek alapjan sok gyerek alig vagy egyaltalan nem kap,masreszt viszont szeretnek neki szep gyerekkort.
most vehetnek neki pl nehany szaz ftert egy kisautot,de van vagy 40,mert a ferjem matchboxait megkapta,van vagy 10 bogyo es babocank,mert mindig kap vkitöl,az en regi plüssallataim is megvannak,szoval van jatek,szivem szerint a felet elvinnem a Mikulasgyarba,de nem akarok kiszurni a sajat gyerekemmel,hülye vok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!