Szegeden olcsón ovisnak jelmezt hol vehetek?
Mindenféleképp kényelmesebb a vásárlás, és ha már úgyis ez a trend, a gyerek is igényli, hogy ne legyen gagyi jelmeze. (Mellesleg én is jobban szerettem az otthon gyártottakat.)
Nézz szét a turikban, mostanában tele vannak jelmezekkel, és sokkal olcsóbban be tudod szerezni. A vaterán és a teszveszen is sok van.
vaterát és a tesz-vesz-t nézegettem,de sajna nincs nagy türelmem hozzá :-(
Gondoltam Én is turikra,szerintem nyakamba veszem a belvárost és talán sikerül valammit találni.
Hát abban vitatkoznék hogy melyik a gagyi...ami 5 ezresbe került /tömeges gyártású tucatbaromság/és már szét van bomolva a pókháló vastagságú anyag, vagy az amit anyuka 2 óra alatt a gyerek elképzelései szerint dob össze de úgy hogy az pikk pakk szuper munka.
Sajnálom hogy ennyi a nyűgöd az idős szüleiddel kisbabáddal, de úgy gondoltad hogy hazaviszel egy jelmezt "márpedig ez leszel fiam mert csak ez volt a turiban akciós. "??? Ez egy picit a gyerekről is kellene hogy szóljon. Milyen jelmezt gondoltál? Keresek neked bármit a web-en ami otthon könnyedén elkészíthető.
Mit szeretne a gyerkőc? Fiú? Lány?
Pl: kislánynak otthon fellelhető anyagból, kb. fél órás belefeccölt energiával:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!