Meddig normális hogy hányik? A fiam 2 éves múlt és ha nagyon nevet, illetve szaladgál is közben, vagy ugrál, mindig hányik.
Figyelt kérdés
Rosszul zár az az izom neki vagy mitől lehet? Nem eszik sokat sőt...keveset inkább..2010. jan. 27. 11:54
1/4 anonim válasza:
Vidd el gyerkorvoshoz ebben a korban nem normális,főleg ha nem is eszik sokat! Apró műtéttel szűkebbre zárják a gyomorszáját.De más baj is lehet ,mindenképp doki,nehogy felmarja a gyomorsav a gégéjét!!!
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem normális dolog, ha ugrálástól vagy nevetéstől hány egy gyerkőc. A gyerekorvossal beszéltél már erről?
3/4 A kérdező kommentje:
nem. Én azt hittem hogy csak gyengébb neki az az izom és ahogy rázkódik meg ugrál ugye könnyen visszajön neki.
Végülis a felnőttnek is ha tele a gyomra akkor néha elindulhat visszafelé a cucc (már bocsánat) persze nem lesz hányás a vége...
Arra is gondoltam hogy lehet h túl gyorsan eszik vagy iszik és a levegő alászorul az ételnek és azért jön ki neki könnyebben?
Na mindenesetre megkérdezem az orvosunkat (bár már hallom ahogy azt mondja hogy minden oké,vagy hogy ha gondolom vigyem el ide-oda ahol több hónapos várakozási idő lesz).
2010. jan. 27. 12:53
4/4 anonim válasza:
Szerintem ha még hosszú is a várakozási idő akkor is jobb megnézetni, mert ha nincs baj, akkor megnyugodhattok, de ha mégis, akkor jobb ha minnél hamarabb rendbeteszik, mert nem hiszem, hogy neki is kellemes lehet ez az állapot.Ha van időd írd ki ide, hogy mit mondott a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!