Mikulásra milyen ötlet ez?
te ismered a gyerekedet :)
én 5 évesem nem örülne se cipőnek se ruhának. nálunk az a történet, hogy a mikulás nem bír el nagy ajándékot, így picit kell kérni. na ha beállítana egy cipővel, tuti azt mondaná, hogy ha azt elbírta, miért nem hozott játékot :D
meg cipőt ünneptől függetlenül is kap. de mondom, ha a tied örülne neki és ő is azt mondja, hogy kiválasztja és azt szeretné a mikulástól, akkor miért ne? :)
Ez egy tök felesleges ötlet. Menjetek el, vegyetek egy cipőt, hisz az szükséges.
Nálunk a Mikulás nem hoz nagy ajándékot, max egy kis apró játékot és édességet. Mondjuk fiam van és 4 éves, de tuti pont letojná, hogy cipőt hozott neki a Mikulás. :) A lányoknál talán máshogy van, de szerintem a lényeg itt akkor is, hogy a lányod választhatja ki az a cipőt. Utána már felesleges túlvarriálni a Mikulással.
Nekem a mikulás mindig csokit hozott, sohasem cipőt, vagy ilyesmit.
A cipellő amúgy is szükséglet, felesleges Mikiig várni vele, szerintem. A Télapó hozzon egy csomag cukrot, virgácsot, narancsot, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!