Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6,5 éves lányomnak van két...

6,5 éves lányomnak van két nagyon jó kis barátnője, akik el szoktak jönni hozzánk. Most is voltak a szünetben itt játszani, de a lányom nekem már többször mondta, hogy úgy szeretne ő is átmenni hozzájuk, de bennünket nem hívnak vissza, így hogyan?

Figyelt kérdés

Tudom,ez nem probléma, szívesen látunk bárkit akik eljönnek hozzánk játszani, de tudom , hogy az én lányaim is nagyon szívesen elmennének.

Amíg ők játszanak, addig én az anyukával beszélgetek.

Nekem ciki lenne megkérdezni, hogy akkor mi is mehetünk hozzátok, de már megmondom őszintén meguntam az egészet.

Már nem szeretnék hívni senkit, mert hozzánk csak mindig jönnek...már nem is hívom őket, de akkor a kislány kérdezi, hogy mikor jöhetünk hozzátok játszani?ezen szeretnék változtatni,de hogyan?

2014. okt. 31. 13:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lányomat még nem hívták sehová,de remélem még egy darabig nem is fogják! 1-2 évig ide senkit nem akarok hívni,viszont,ha alányomat el akarják hívni,akkor viszonozni kellene...
2014. okt. 31. 14:22
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönök szépen minden választ.

Nekem már ez is olyan jól esett, hogy kiírtam magamból, mert úgy bántott ez a dolog.

Úgy döntöttem, hogy én sem fogok senkit hívni, most nagyon elegem lett.

2014. okt. 31. 14:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy esetleg apuka miatt nem hívnak? mert mondjuk őt zavarja a sok gyerek? csak azért írom, mert pl. nálunk már most készítem fel apát arra, hogy bizony nemsokára érkeznek a kis játszópajtások... ő sem repdes tőle, mert itthon is dolgozik, és szereti , ha itthon nyugiban lehet, na de aki gyermeket vállal, annak fel kell adni szerintem a maga kis komfort zónájából...
2014. okt. 31. 15:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen emberek, nálunk pl. épp a szomszédban. Hozzánk mindig bejöhetnek, de mi nem jutunk be hozzájuk. Egy idő után ez sok, és már direkt nem hívom be őket.
2014. nov. 1. 21:37
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat is.

Tudomásom szerint, az apuka elég későn ér haza a munkából, így mi biztosan nem zavarnánk, de persze nem tudhatom.

De már úgy vagyok vele, hogy nem fogok senkit hívni.A lányok még úgyis "kicsik", az oviban, suliban játszanak, itthon pedig együtt is tudnak játszani.

Idővel amikor majd nagyobbak lesznek, úgyis változnak ezek a dolgok, illetve remélem:-)

2014. nov. 2. 13:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Normáliséknál fel sem merül ilyen kérdés, mert illedelmes ember tudja, hogy a meghívást illik viszonozni. A kis barátnő anyja meg egyszerűen bunkó és lusta. Neki jó, hogy mehet a gyereke, de ő nem akar tieket vendégül látni, mert macera. Az ilyen nem ért a jelekből, hanem kénytelen leszel direktbe beszólni neki, hogy nem gondolja, hogy ennek az egész látogatósdinak a kölcsönösség jegyében kellene zajlania? Neked is legalább annyi teendővel jár, mint neki járna, miért gondolja, hogy csak ők szeretnének profitálni ilyen látogatásokból? Bár, ha nem volt gyerekszobája, akkor úgyis csak sértődés lesz belőle.
2015. febr. 13. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!