6,5 éves lányomnak van két nagyon jó kis barátnője, akik el szoktak jönni hozzánk. Most is voltak a szünetben itt játszani, de a lányom nekem már többször mondta, hogy úgy szeretne ő is átmenni hozzájuk, de bennünket nem hívnak vissza, így hogyan?
Tudom,ez nem probléma, szívesen látunk bárkit akik eljönnek hozzánk játszani, de tudom , hogy az én lányaim is nagyon szívesen elmennének.
Amíg ők játszanak, addig én az anyukával beszélgetek.
Nekem ciki lenne megkérdezni, hogy akkor mi is mehetünk hozzátok, de már megmondom őszintén meguntam az egészet.
Már nem szeretnék hívni senkit, mert hozzánk csak mindig jönnek...már nem is hívom őket, de akkor a kislány kérdezi, hogy mikor jöhetünk hozzátok játszani?ezen szeretnék változtatni,de hogyan?
Köszönök szépen minden választ.
Nekem már ez is olyan jól esett, hogy kiírtam magamból, mert úgy bántott ez a dolog.
Úgy döntöttem, hogy én sem fogok senkit hívni, most nagyon elegem lett.
Köszönöm a további válaszokat is.
Tudomásom szerint, az apuka elég későn ér haza a munkából, így mi biztosan nem zavarnánk, de persze nem tudhatom.
De már úgy vagyok vele, hogy nem fogok senkit hívni.A lányok még úgyis "kicsik", az oviban, suliban játszanak, itthon pedig együtt is tudnak játszani.
Idővel amikor majd nagyobbak lesznek, úgyis változnak ezek a dolgok, illetve remélem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!