Monopoly junior és éhes vízilovak társasjáték 5 évesnek?
Valakinek van tapasztalata ezekkel a játékokkal? 5 éves lesz a kisfiam nem tudom jó ajándékok lennének -e ezek?
Köszi a válaszokat!
A vízilovast a 4,5 évesem imádja, majdnem napi szinten használja.
A monopoly még korai neki, ha egy kicsit a tervezés, "pénzügyek" felé szeretnéd elvinni, akkor inkább a korosztályában több kategóriában díjnyertes ORCHARD Toys Shopping list és Pop the shop játékokat ajánlanám:
A Pop the shopban kell tudni számolni már, nem tudom, az 5 évesed hogy áll a valódi mennyiségfogalmakkal, meg van benne pár játékpénz is.
A jó, hogy teljesen életszerű (bevásárolni mindenki szokott), izgalmas - ne ijedj meg, a játék angol gyártmányú, a játékszabály is az, de nem igényel nyelvtudást a játék (a szabályt pedig lehet fordítani-de szívesen leírom, mi a menete, illetve fent van a youtube-on is)
Ha a számolás/mennyiségértés mellett már a plusz-mínusz fogalmakat is szeretnéd megértetni vele játékosan (az én kisfiam már 4 (!) évesen tudta ennek a játéknak a hatására, akkor nagyon ajánlom ezt:
BUS STOP
(a felszálló utasok a +, a leszálló a mínusz és 10-es számkörben- nagyon aranyos, igényes kis játék ez is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!