Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesnek száraz köhögésre...

2 évesnek száraz köhögésre mit lehet adni?

Figyelt kérdés
Doki most nem rendel, nem tudom elvinni.
2014. okt. 30. 13:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mi tegnap voltunk dokinál, ugyanezzel a panasszal. Ambrobene-t irt fel, azt mondta ez nagyon jó. Előtte a prospan szirupot vettem, de sz nem használt
2014. okt. 30. 13:43
 2/19 A kérdező kommentje:
Az nem hurutos köhögésre való? Vagy feloldja, hogy hurutos legyen?
2014. okt. 30. 13:45
 3/19 anonim ***** válasza:
43%

Arra vigyáz, hogy az Ambrobene, illetve a Prospan is köptető, ezeket hurutos köhögésre szokták adni.

Száraz köhögésre adhatsz neki Lándzsás útifű szirupot, illetve ami nagyon jó, az a Sinecod, de az sajnos receptköteles.

2014. okt. 30. 13:45
 4/19 anonim ***** válasza:
Ha le van neki tapadva a nyák, akkor feloldja, viszont ha kifejezetten száraz a köhögése, arra nem javasolt, mert attól csak még jobban fog köhögni
2014. okt. 30. 13:46
 5/19 anonim ***** válasza:
47%
A köptető nem hurutos köhögésre való, hanem szárazra...
2014. okt. 30. 13:47
 6/19 anonim ***** válasza:
1es vagyok. Ez köhögéscsillapitó. Enyéim is szárazon kögögnek
2014. okt. 30. 13:50
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy le van-e tapadva, dokihoz csak holnap tudom vinni. De addig is mit lehet adni neki?
2014. okt. 30. 13:51
 8/19 anonim ***** válasza:

zsálya szirup száraz köhögésre:

2 dl vízben,20 dkg cukrot felolvasztani majd 2 ek.szárított zsálya és 2 db babérlevél,ezt forralni 10 percig,hagyni kihülni,majd szűrni.Hűtőben lehet tárolni,naponta 3-4x 1 kiskanál.

9/19 anonim ***** válasza:
A száraz köhögést az okozza, hogy a hurutos lerakódás (vagy valami más) irritálja a gyerek légutait. A hurut akkor fog felszakadni, ha köptetőt szed rá. A köhögéscsillapító ilyenkor csak lassítja a nyálka kiürülését és a gyógyulást.
 10/19 anonim ***** válasza:

Lándzsás útifű szirup, ez mind2 féle köhögésre jó.

Ambrobene: A hörgők és a tüdő sűrű váladékkal járó heveny és idült betegségeinek kezelésére, nyákoldásra.

Prospan: A Prospan szirup egy növényi eredetű gyógyszer hurutos légzőszervi megbetegedések esetére.

A Prospan szirup köhögéssel járó heveny légcsőhurut; idült gyulladásos légzőszervi betegségek tüneti kezelésére alkalmas köptető hatású készítmény.

2014. okt. 30. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!