Ha a gyerek utál valakit, onnan már nincs visszaút?
Mivel lehet egy már nem babakorú gyerekkel közelséget kialakítani? Próbáltam mindent.
Kedves vagyok, engedékeny, de csak hülyének néznek és kihasználják. Ha szigorú vagyok, akkor meg én vagyok a gonosz mostoha.
Most mi legyen?
Gondolom nem veletek él életvitelszerűen. Nehéz ügy, valószínű, hogy anyuka hangolja ellened. De az is lehet, hogy szimplán csak nem vagy neki szimpatikus éppen.
Szerintem ne erőlködj azon, hogy minden áron megkedveltesd magad, viselkedj vele normálisan, azt kész. Idővel majd változni fog a dolog. (egyrészt ha csak anyuka hangolja ellened, akkor ahogy nő a gyerek egyre jobban felfogja a körülötte történő dolgokat, idő után le fog esni neki, aminek le kell, de ez évekbe is telhet. A másik dolog meg akár egyik napról a másikra is változhat)
Rendbe jöttök majd, csak szeresd!
Osztálytársam lett félárva 7 éves korunkban.
Nevelőanyujukkal mindig csak tessék-lássék, mondhatni üzleti csereajánlós viszonyuk volt. De a húga olyan lett az anyukának, mint a saját lánya. Felnőtt már, de sok édesanya irigyelheti a kapcsolatukat.
Az idő és a szeretet csodákra képes. Mindig tudnia kell, hogy szereted, megérted búját, baját, de vannak dolgok , amiket nem tehet meg az ember. ( a felnőtt se!:néha ez is megér egy beszélgetést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!