Mi a véleményetek arról, hogy a krampusz elviszi a cumit?
Nem vágyik valami nagylányosra? Azzal lehet kompenzálni. (megkapod, ha leteszed a cumit).
Vagy a klasszikus legkisebb gyerekre jellemző örök csecsemő szindróma, aki még tízévesen is hároméveseknek reklámozott cucc kell, annyira azonosul a kicsi szerepével?
Ez ellen azt lehet tenni, hogy kihangsúlyozod, hogy ő már nem csecsemő, tessék nagykislányos dolgokat csinálni.
Nem jó ötlet! Nagyon nem.
Meg kellene várni, hogy ő adja oda, ne fenyegesd.
Mi kb fél évet vártuk arra, hogy ő odaadja a cumiját, a születendő unokaöcsikének.
Türelem!
Én nem akartam semmi ünnephez kötni a cumi elvételt (vagyis nálunk cumisüveg, még a reggeli-esti kakaó abból ment)
4 éves a lányom.
Végül Mirci cica tündér vitte el a cumisüveg cucli részét. Napokkal előtte beszélgettünk már róla, hogy létezik ez a Mirci cica tündér,szárnyai vannak, meg mittomén, és gyűjti a nagyon nagylányok cuclijait és elviszi kisbaba lányokhoz...
Aztán egyik este tudtuk, hogy aznap éjjel jön a M.c.t. és kikészítettük az ágy mellé a cumisüveget.
Hááát reggelre eltűnt a cuclirésze, viszont cserébe otthagyott egy nagylányos ajándékot (konkrétan egy virágtündért).
Ez már egy hónapja volt, nem sír a cumisüveg miatt, igaz, hogy kakaót sem iszik azóta, de az nem is baj.
Most szuper hercegnős bögréből issza a tejet.
Mivel M.c.t. eljövetele előtt sokat beszéltünk róla, így ő alig várta, hogy jöjjön, és már nem is érdekelte a cucli.
Én nem adnám oda se Mikulásnak,se Krampusznak,se Jézuskának....lehet utánna még jó pár évik összekötnéa negatív élményt,hogy na hát ő(pl Mikulás) vitte el a cumimat!!
majd leteszi magától ha megérik rá!
9-es vagyok. Nálunk nincs semmi negetív élmény. Azóta eltelt jópár év és még mindig örömmel emlegeti a nagyfiam, hogy milyen jó ajándékot hozott neki a Nyuszi a cumiért.
És a kicsi is várja már a Télapót, hogy hozzon neki is valamit, amit ő kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!