Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a krampusz elviszi a cumit?

Figyelt kérdés
3,5 éves lesz a lányom és még mindig cumizik,sajnos... Nagyon ragaszkodik hozzá még az oviba is visszük! Már egy ideje mondogatom neki,nemsokára jön a Mikulás ő hoz ajándékot és a krampusz meg elviszi a cumijait,mert ő már nagykislány!
2014. okt. 28. 20:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem vágyik valami nagylányosra? Azzal lehet kompenzálni. (megkapod, ha leteszed a cumit).

Vagy a klasszikus legkisebb gyerekre jellemző örök csecsemő szindróma, aki még tízévesen is hároméveseknek reklámozott cucc kell, annyira azonosul a kicsi szerepével?

Ez ellen azt lehet tenni, hogy kihangsúlyozod, hogy ő már nem csecsemő, tessék nagykislányos dolgokat csinálni.

2014. okt. 28. 21:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Nálunk eddig úgy van,hogy belerakja a csizmába,és a Mikulás cserébe nem csak édességet hanem egy rég vágyott világítós sellő barbit is hoz.Aztán majd meglátjuk :) ha nem adja hát nem adja,majd lerakja magától.Ameddig csak alváshoz cumizik engem nem zavar. 3,5 éves.
2014. okt. 28. 22:33
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem jó ötlet! Nagyon nem.

Meg kellene várni, hogy ő adja oda, ne fenyegesd.

Mi kb fél évet vártuk arra, hogy ő odaadja a cumiját, a születendő unokaöcsikének.

Türelem!

2014. okt. 29. 06:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Én nem akartam semmi ünnephez kötni a cumi elvételt (vagyis nálunk cumisüveg, még a reggeli-esti kakaó abból ment)

4 éves a lányom.

Végül Mirci cica tündér vitte el a cumisüveg cucli részét. Napokkal előtte beszélgettünk már róla, hogy létezik ez a Mirci cica tündér,szárnyai vannak, meg mittomén, és gyűjti a nagyon nagylányok cuclijait és elviszi kisbaba lányokhoz...

Aztán egyik este tudtuk, hogy aznap éjjel jön a M.c.t. és kikészítettük az ágy mellé a cumisüveget.

Hááát reggelre eltűnt a cuclirésze, viszont cserébe otthagyott egy nagylányos ajándékot (konkrétan egy virágtündért).

Ez már egy hónapja volt, nem sír a cumisüveg miatt, igaz, hogy kakaót sem iszik azóta, de az nem is baj.

Most szuper hercegnős bögréből issza a tejet.

Mivel M.c.t. eljövetele előtt sokat beszéltünk róla, így ő alig várta, hogy jöjjön, és már nem is érdekelte a cucli.

2014. nov. 4. 21:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Én nem adnám oda se Mikulásnak,se Krampusznak,se Jézuskának....lehet utánna még jó pár évik összekötnéa negatív élményt,hogy na hát ő(pl Mikulás) vitte el a cumimat!!

majd leteszi magától ha megérik rá!

2014. nov. 5. 13:53
 16/17 anonim ***** válasza:

9-es vagyok. Nálunk nincs semmi negetív élmény. Azóta eltelt jópár év és még mindig örömmel emlegeti a nagyfiam, hogy milyen jó ajándékot hozott neki a Nyuszi a cumiért.

És a kicsi is várja már a Télapót, hogy hozzon neki is valamit, amit ő kért.

2014. nov. 8. 06:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Jelentem: A Mikulás elvitte a cumit egy pici babáknak. Nagyon jól viseli a lányom... Rosszabbra számítottam. 😊
2014. dec. 9. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!