Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, hogy tudnám anyósomma...

Anyukák, hogy tudnám anyósommal megértetni hogy ne vegyen a kislányomnak 3-4 mérettel nagyobb ruhát mint ami kell neki?

Figyelt kérdés

2 éves mult a kislànyom, 98-as ruhákat hord most. Anyós rendszerint akkora ruhàkat vesz neki ami 3-4 mérettel nagyobb mint amire szüksège lenne. Pár honapos volt a kicsi mikor hozott neki akkora meleg pizsit hogy az idén nyàron lett volna rà, de ugye mivel vastag nem tudtam ráadni mostanra pedig kinőtte. Most hozott bélelt nadrágot télre de 98-as helyett 122-est hozott elmondása szerint azért hogy biztos jo legyen mert a 98-ast kicsinek talàlta, pedig le is mértem milyen hosszu legyen de csak oriásit hozott megint. Örülnék is hogy vesz a kicsinek ezt azt, ha nem ekkoràkat hozna.. lehet ez a bélelt naci 2 év mulva nyáron lesz jo rá...

Hogy értessem meg vele hogy csak akkora méretet vegyen amekkora kell?

2014. okt. 26. 14:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Úgy látszik az anyósok már csak ilyenek:) Nálunk is ez volt. Már nincs ez mivel igazából már nem vesz ruhákat, csak a "kötelező" ajándékokat. Nekem nem kellett vele ezt megbeszélnem megoldódott a dolog.
2014. okt. 26. 20:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Én azt nem tudtam apóssal megértetni, hogy ne hozzon a fiunknak lila-rózsaszín szívecskés, pillangós zoknit harisnyát ruhát. De itthon úgyse látják címszóval mindig azt vesz, merthogy az ő méretében már csak ez volt a boltba :D
2014. okt. 27. 13:57
 13/14 anonim ***** válasza:
44%

Én biztos nem szólnék érte, de ha szólni akarsz, akkor egyszerűen, kedvesen, őszintén, nincsen ebben semmi fakszni.

Amúgy a pizsama pont az a dolog, aminek remekül fel lehet ölteni a szárát, és hordható hamarabb, mint belenőne a gyerek, sőt, én még a derekát is be szoktam venni, mert a kislányomnak vékony a dereka. De minden egyéb ruhának is örülni szoktam, még ha nagy is, sőt, ha olcsón látok, én is megveszem az egy-két év múlva esedékes méreteket, mert nagyon jól szokott jönni, amikor előkerül... Nem is veszek soha olyat, ami pont jó, mindig egy picit nagyobbat. Az idei őszi-téli szezonban is hordani fog a lányom nem egy, nem két ilyen régebb óta őrizgetett darabot, nagyon örülök mindegyiknek, mert 5 centit nőtt az idény a kislány, minden ruha jól jön.

Ráadásul az ember örüljön annak, amit kap, a mai világban senki nem ad a másiknak egy lyukas kétfillérest se, sokszor sajnos családon belül se, nemhogy méregdrága ruhákat.

2014. okt. 27. 14:13
 14/14 anonim ***** válasza:
21%

Én teljesen megértelek, tényleg bosszantó lehet, ugyanakkor én a helyedben örülnék, hogy egyáltalán vesz valamit. Az én anyósom még egy pólót sem vett a gyerekeimnek, pedig már ovisok, jóban is vagyunk, heti szinten tartjuk a kapcsolatot és tellne is rá.

2 évesen még nagyon gyorsan kinövik a ruhákat, de később azért már jóval tovább lehet használni bizonyos ruhadarabokat. Én a helyedben szépen megköszönném, eltenném a szekrénybe és örülnék, hogy ilyen rendes, hogy a gyerekemre költi a pénzét és az idejét is a vásárlással.

2014. okt. 27. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!