Tudnátok ajánlani gyermek gégészt Budapesten?
Figyelt kérdés
Nem rég voltunk alváslaboron, és gégészhez küldtek bennünket, de nem ismerek senkit erről a területről.
Olyan kellene, aki jó szakember, de empatikus is. A HEIM PÁL-ról eddig nem túl sok jót hallottam.
2014. okt. 20. 12:08
1/10 anonim válasza:
mi a bethesdába járunk nem tudom milyen Judit doktornőhöz. nagyon aranyos, fel kellett volna szúrni a gyerekem fülét, de 1 évig kezelte, havonta jártunk hozzá, több féle gyógyszerrel próbálkoztunk mire kiürült a füléből a savó. már orvosok egyből szúrták volna...
3/10 anonim válasza:
fiamat a heim pálba nézte meg és mütöték dr csákányi zsuzsana,
4/10 anonim válasza:
Szt Imre kórház, dr Barkóczi Bea. Nagyon kedves, az én fiamat meg ő műtötte orrmandulával.
5/10 anonim válasza:
A mi orvosunk is a Heim Pálban van,Dr.Lőrincz Anikó
Ő nagyon lelkiismeretes,szereti a gyerekeket,mindkét fiamat ő műtötte.
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Megnézem őket! :-)
2014. okt. 21. 09:42
7/10 A kérdező kommentje:
A Dr. Lőrincz Anikót, hogy lehet elérni, mert a kórház honlapján nem találom?
2014. okt. 21. 09:55
8/10 anonim válasza:
Az én kisfiamat a Heim Pálban műtötte dr. Karabouta Irene, nagyon elégedettek voltunk vele, kedves, empatikus. A Madarászban is rendel!
9/10 anonim válasza:
Lőrincz Anikó csütörtökönként rendel délután a Delej utcai rendelőben(ahol a műtő is van)
10/10 A kérdező kommentje:
Kösziiii!
2014. okt. 27. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!