Megfázásra mit adtok a gyereknek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 11:59
1/11 A kérdező kommentje:
2 éves.Csorog az orra is szegénynek,valami homeósra gondoltam.
2010. jan. 21. 12:00
2/11 anonim válasza:
Cebion csepp, D vitamin.
Olívaolaj.
3/11 anonim válasza:
Echinacia augustoforia CH5 2 golyócska.Hársfatea akácmézzel,citrommal.
4/11 anonim válasza:
Recept nélkül lehet venni a nasivin baba orrcseppet, nagyon jó, nekünk használt. És természetesen többször porszívózni kell az orrát, főleg alvások előtt.
5/11 anonim válasza:
Szia!Ne homeos, de gyógynövényes:Sinupret.
6/11 anonim válasza:
Orrfolyásra Coryzalia,köhögésre Stodal.Mindkettő homeopátiás.
7/11 anonim válasza:
És kalcium, injekció formájában, abból napi egyet meginni. Nálunk nagyon hatásos.
8/11 anonim válasza:
Szia!
Én "Cebion" cseppet és "Cal-Kid" szirupot adtam a kislányomnak.
Orrfolyásra "Stérimar" (Tengervizes orrsray)+orrszívás.
Inni:csipkebogyó,kamilla tea+méz.
Mézet szereti magában is nyalogatni kanálról.:)
Jó gyógyulást.
19hónapos kislány anyukája
9/11 anonim válasza:
Aflubin cseppeket. Azért praktikus, mert megelőzésre is j (keveset szedsz rendszeresen), de kúraszerűen is alkalmazható (gyakrabban adod). Elvileg influenza megelőzésre is adják.
10/11 anonim válasza:
Valóban - Aflubin. De a homeopátiás cuccoknál figyelni kell (legalábbis ennél), hogy ne együnk mentolos dolgot/fogkrémet használat előtt és után fél órával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!