Vesztek idén hótaposót a gyereknek? Tavaly sem volt igazán hó. Még várjak vele?
Figyelt kérdés
Ki mit vett, bakancs, csizma, hótaposó?2014. szept. 25. 20:45
2/7 anonim válasza:
Nem fogok.Tavaly vettem,alig volt hó,összesen kb kétszer volt a lábán.Már az overál alsón is erősen gondolkodom...
3/7 anonim válasza:
Én alapból egy bakancsot veszek neki, tavaly is azt vettem, majd a kínaiban vettem egy bunda béléses kiscsizmát, de kb. 3-szor volt rajta, mert tényleg nem volt olyan hideg, hó meg pláne.
Tavaly tél végén volt az Auchannban hótaposó leárazva, én akkor vettem egy nagyobbat ami elvileg most lesz jó rá, de ha nem lenne, akkor is úgy csinálnám mint tavaly, hogy ha szükséges, akkor veszek valami olcsóbb fajtát később, ha szükségét látom, a bakancsból meg egy jó minőségűt a mindennapokra.
4/7 anonim válasza:
Én egy bakancsot veszek neki, tavaly is azt kapott.
5/7 anonim válasza:
Magas szárú bőrcipője van, hótaposót csak később veszek neki, egyrészt még nem is láttam, hogy kapni lehetne, másrészt amilyen időjárási szélsőségek vannak, lehet, hogy télire gumicsónak kell inkább.
6/7 anonim válasza:
még várjál vele vagy 2-3 hónapot adig még gondolkozhatsz rajta böven.
7/7 anonim válasza:
a tavalyi tél semmire sem garancia....Előtte éven meg durva volt a tél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!