Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan, aki Pápán...

Van itt olyan, aki Pápán vállal gyermekfelügyeletet?

Figyelt kérdés
Igaziból csak óvodába kellene vinni meg elhozni és vigyázni rá, amíg én is végzek a munkával. Esetleg ha 'szombatozni' kell, akkor szombatonként is vigyázni kéne rá, amíg én dolgozom. A lányom 5 éves, lényegében kissé rosszcsont, de szófogadó (nekem nem, de másokra hallgat :D ), én pedig 19 éves vagyok és egyedül nevelem és nem tudom megoldani... Természetesen fizetnék érte.
2014. szept. 23. 17:31
 1/1 anonim válasza:

olx és jófogáson keresgélj és adj fel hirdetést ott nagyobb eséllyel lesz valaki aki elvállalj.

Amúgy bocsi, nem vetlek meg meg stb de jól sikerült összeraknom hogy te 14 évesen estél teherbe?

2014. okt. 18. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!