Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik horgász játék jobb 2...

Melyik horgász játék jobb 2 évesnek? A mágneses vagy a tátogós?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

2014. szept. 14. 16:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindenképpen a mágneses
2014. szept. 14. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:

A tátogós az körbe-körbe mozog,időnként becsukja a száját,de nem harap rá a fogával a csalira... még nekem is nehéz beügyeskedni a bigyót.

Jobb az egyszerűen kiemelhető mágneses. Ahhoz is kell türelem, ügyesség. De csak felnőtt felügyelete mellett!

2014. szept. 14. 17:00
 3/10 A kérdező kommentje:

ok értem, igazából azt a tátogóst még nem láttam működés közben.

akkor inkább mágneses lesz

2014. szept. 14. 17:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Ráadásul ez az 50 darabos rengeteg, egy egész család felnőtt tagjai kapkodhatják ki egymás elől a halakat, sokszor összegabalyodnak a zsinórok. Ebből is van 6 darabos, 15 darabos, majd 3-4 évesen inkább azokkal kezdeném. A 6 darabost fel kell húzni, a 15 darabos elemmel működik. De ügyesség kell ahhoz is, hogy a nem mozgó halacskát kiemeld: ne reszkessen a kezed, eltaláld a mágnes helyét...
2014. szept. 14. 17:16
 5/10 A kérdező kommentje:

köszi :)

a mágnesest már próbáltam vendégsébe, csak akkor a gyerekm még kicsi volt, így őt még nem érdekelte. De ezt a másikat nem próbáltam, de legalább már el tudom képzelni hogy működik :) Így ahogy leírtad, tényleg nagyon korai az a fajta.

2014. szept. 14. 17:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Mágneses! A lányom csak küzdött a tátogóssal!
2014. szept. 14. 18:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Az első.
2014. szept. 14. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Az első, mágneses! Kisfiamnak is van ilyen és nagyon szereti!
2014. szept. 14. 22:00
 9/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a hozzászólásokat! mind hasznos volt!

Ti mikor vettétek amúgy ezt a játékot, mennyi idős volt a gyereketek? Korai 2 évesnek? Tudom, hogy 3 éves kortól ajánlott, de a legtöbb játékra már ezt írják.....

2014. szept. 15. 13:07
 10/10 anonim ***** válasza:

A mágneses kiemelőt 3 évesen kapta, igazából először érdekelte, de aztán nem nyúlt többet hozzá.

A 8 darabból álló, kisméretűt 4 évesen, az érdekelte, de a kis kezében reszketett a zsinór, de mivel a halacskák mindig továbbforogtak, meg becsukták a szájukat, alig volt neki kapása. De itt már versenyeztünk, így kezdte mindig elölről a játékot. Igazából ezt a nagy, 15 halacskásat élvezi már, mert versenyezni lehet, de ez meg rossz konstrukció, vagy mifene, de bekapja ugyan a horgot, viszont nem harap rá, és úgy kell kiügyeskedni a halat, hogy beakad-e a fogai közé a zsinór, vagy nem, de nem harapva tartja. Persze a felnőtt átlátja, hol fog bezárulni a száj, meg kinyílni:) Gyerektől is függ, de igazán 4-5 éves élvezi tartósan ezt a játékot.

2014. szept. 15. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!