Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért csak éhgyomorra lehet...

Miért csak éhgyomorra lehet beadni az Immunotrofia szirupot?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt olvasom.Ma kezdenénk el szedni, de a fiam már megvetett egy kinder csokit.Most akkor már ne is adjam be neki?Mit csináljak?
2014. szept. 13. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Vannak olyan szerek, amelyek felszivodasa jobb ehgyomorra. Mibe lehet adni étkezés utan, csak nem lesz olyan hatékony. Nem egy nagy dolog eloszor beszedni a gyogyszert es utana enni....
2014. szept. 13. 10:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Vannak olyan élelmiszerek, melyek gátolják a gyógyszer felszívódását. Felszívódik akkor is, de nem lesz 100%-os hatékonysága.

pl. antibiotikumnál sem szabad min. 30 perccel előtte - utána tejet, tejalapú italokat/ételeket fogyasztani, mert csökkenti a gyógyszer hatását!

Ezért javasolják az antibiotikumot rostos üdítőkben és teákban való felhasználását, már ha a beteg nem hajlandó egy az egyben lenyelni. (Az én lányom is ilyen)

Én is adom az immunotrofinált a lányomnak, reggeli első mozdulat, ha felkelt. Utána pisil, majd átöltözik/öltöztetem és utána kapja meg a kakaót. Kb. 15-20 perc telik el a kettő között. Ez sem sok, de ő április óta kapja így az immunerősítőt és most volt csak taknyos 2 napig elsőnek. Pedig aktívan jár közösségbe.

2014. szept. 13. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyébként a gyomor evéstől számítva kb. 4-5 óra alatt ürül ki.

Tehát napközben is beadhatod neki evéstől számítva 4-5 óra után. Csak akkor várjatok min. 30 percet a következő evéssel.

2014. szept. 13. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Nállunk is az az első mozdulat mikor felkel már adom is be neki.Ez kb 7-fél8 körül van!

legközelebb fél9 kor reggelizik az oviban itthon nem eszik nem iszik semmit!

Off:már kora reggel éhgyomorra kinder csokival indít a fiad???

2014. szept. 13. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Kedves kerdezo remelem nem haragszol hogyha itt kerdezek a toletek, hiszen az Immunotrofinarol szeretnek erdeklodni: egy hete hogy adok a kislanyomnak Immunotrofinat, reggel amikor felkel, rogton keri a tejet, (meg csak 2 eves), es tej elott beadom neki az 5 ml. Im.t, s rogton ra a tejet...igy jol csinalom? koszonom
2014. szept. 13. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Mint írtam feljebb én is így csinálom és a lányom abszolút nem beteg.

Eltelik egy kis idő a kettő között (pisilés, öltözés miatt), de hat.

2014. szept. 13. 20:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen kinder csokit kap. Legalábbis most kapott 4 napig reggelente.

Az én fiam ki se bírná annyi ideig éhen amit mondtál,hogy 7 kor már ébren van és csak 8:30 kor kap enni az oviba.

Ő általában,7:30 kor ébred.8 órakkor reggelizik mikor mit,eszik iszik.8:30 kor megyünk oviba és az oviba is reggelizik. El se tudnám indítani úgy oviba,hogy ne adjak neki enni meg inni. Bár sajnos ez nem látszik a fiamon mert 18 kiló, és 120 centi.Magas vékony.

Köszönöm a válaszokat.

2014. szept. 14. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!