Miért csak éhgyomorra lehet beadni az Immunotrofia szirupot?
Vannak olyan élelmiszerek, melyek gátolják a gyógyszer felszívódását. Felszívódik akkor is, de nem lesz 100%-os hatékonysága.
pl. antibiotikumnál sem szabad min. 30 perccel előtte - utána tejet, tejalapú italokat/ételeket fogyasztani, mert csökkenti a gyógyszer hatását!
Ezért javasolják az antibiotikumot rostos üdítőkben és teákban való felhasználását, már ha a beteg nem hajlandó egy az egyben lenyelni. (Az én lányom is ilyen)
Én is adom az immunotrofinált a lányomnak, reggeli első mozdulat, ha felkelt. Utána pisil, majd átöltözik/öltöztetem és utána kapja meg a kakaót. Kb. 15-20 perc telik el a kettő között. Ez sem sok, de ő április óta kapja így az immunerősítőt és most volt csak taknyos 2 napig elsőnek. Pedig aktívan jár közösségbe.
Egyébként a gyomor evéstől számítva kb. 4-5 óra alatt ürül ki.
Tehát napközben is beadhatod neki evéstől számítva 4-5 óra után. Csak akkor várjatok min. 30 percet a következő evéssel.
Nállunk is az az első mozdulat mikor felkel már adom is be neki.Ez kb 7-fél8 körül van!
legközelebb fél9 kor reggelizik az oviban itthon nem eszik nem iszik semmit!
Off:már kora reggel éhgyomorra kinder csokival indít a fiad???
Kedves utolsó!
Mint írtam feljebb én is így csinálom és a lányom abszolút nem beteg.
Eltelik egy kis idő a kettő között (pisilés, öltözés miatt), de hat.
Igen kinder csokit kap. Legalábbis most kapott 4 napig reggelente.
Az én fiam ki se bírná annyi ideig éhen amit mondtál,hogy 7 kor már ébren van és csak 8:30 kor kap enni az oviba.
Ő általában,7:30 kor ébred.8 órakkor reggelizik mikor mit,eszik iszik.8:30 kor megyünk oviba és az oviba is reggelizik. El se tudnám indítani úgy oviba,hogy ne adjak neki enni meg inni. Bár sajnos ez nem látszik a fiamon mert 18 kiló, és 120 centi.Magas vékony.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!