Van, hogy nem viszitek minden alkalommal orvoshoz a kicsit, ha enyhén megfázik? Ha nem, akkor mit adtok neki (ami nem gyógyszer)?
Figyelt kérdés
A fiam 2 éves, nagyon enyhén köhög és folydogál az orra is minden nap, tök enyhe lefolyású, viszont már vagy 3 hete tart..2014. szept. 12. 11:32
1/9 anonim válasza:
semmi olyat nem írtál, ami kezelést igényel. ezek hetekig el tudnak tartani valóban. Mi homeopátiával nyomjuk, de ezen a szinten még azt sem szoktak kapni az enyémek.
2/9 anonim válasza:
Rengeteg folyadékot!!!
Èn sem viszem igy el, az orvos semmit nem ad ebben az esetben.
3/9 anonim válasza:
Ezzel biztos, hogy nem vinném orvoshoz. Ha ki tudja fújni az orrát jó, ha nem orrszívó. Ha sűrűbb Sterimar vagy hasonló, hogy oldja. Ha nagyon taknyos, akkor Nasivin orrcsepp, C-vitamin. (nálunk a gyerekorvos is csak ezt mondaná) Esetleg szintén hoemo, Oscillo-t kapnak.
4/9 A kérdező kommentje:
Jól van, már kezdtem magam hülyének érezni magam, hogy nem megy keresztül a fiamon sehogysem és én meg csak úgy nézem.. Teát szoktam adni neki, citrommal, mézzel. Folyadékot egyébként is sokat iszik.
Köszi a válaszokat.
2014. szept. 12. 11:43
5/9 anonim válasza:
én addig nem viszem,amíg lázas nem lesz. így még soha nem is voltunk. egyszer volt olyan,h. lázas volt délután,de estére elmúlt,majd másnap is rendelési időn kívül jött elő a láz (nem magas,max 38 fok). hívtam a védőnőt mi legyen,azt mondta,ha nem múlik,.akkor vigyem. reggelre elmúlt,nem vittem. nem is volt aztán semmi baja. orrfolyással, kis köhögéssel nem viszem. mondjuk rajtam kívül itt minden anyuka rohan már az első köhintésre,itt fel is írja a doki a hörgőtágítót meg köptetőt meg minden vackot... betegek is folyamatosan mind.
6/9 anonim válasza:
jah igen, a gyógymód nálunk is a tea,méz,citzrom vagy aszkorbinsav.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Én sem szoktam vinni, orrszívó,Sterimar orrspay, folyadék, vitamin, ezek a gyógymódok. Ha nagyon dugul az orra, akkor Nasivin orrcseppet kap, hogy lehúzza a megduzzadt orrnyálkahártyát, és ha köhög, akkor Sinupret oldatot.
Enyhe megfázásnál láza sem szokott lenni.
9/9 anonim válasza:
Én sem szoktam vinni. Grapevital nevű grapefruitmag-cseppet adok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!