Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miket olvastok két és féléves...

Miket olvastok két és féléves gyermeketeknek?

Figyelt kérdés
Milyen könyveket vesztek a gyermeketeknek, és miket engedtek neki nézni a tévében?
2010. jan. 18. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Legfőképp kemény táblásat veszek még,bár most vettem óvodai mondókásat az hagyományos könyv.

Nagyon szereti a lányom a Zümi a méhecske könyvet(ott kérdéseket tesznek fel a könyvben :hol van a...?),a Nodit ,Csipke Rózsika,kis vakond,nagyon szereti az Andersen meséket(azt szoktam esténként olvasni) és még nagyon sok mást :)

Tévén nálunk csak minimaxot néz,vagy dvd-n a disney mese filmeket, meg a Vukot,Szaffi stb. A legnagyobb kedvenc most, a Szilaj,Pán Péter és a Ludas Matyi. :)

2010. jan. 18. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Már babakocsisan is jártunk könyvtárba,ennyi idősen pedig maguknak választottak könyvet.Próbáld ki!Az,amit maguknak választanak,sokkal jobban tetszik nekik minden másnál.:))
2010. jan. 18. 21:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Könyvtár jó ötlet meg a Zümis könyvnek is utánna nézek, köszi :D
2010. jan. 18. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

az én fiam 2 éves

mi az Anna, Peti és Gergő könyveket nagyon szeretjük, van h egy nap többször is kell belőlük olvasni

olyan mondókás, és mesekönyveket olvasunk, ahol sok a kép és kevés a szöveg, néha egyedül is "mesél" már

2010. jan. 18. 22:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Az enyém ugyan még csak 20 hónapos, de mi is az Anna, Peti és Gergő sorozatot szeretjük, plusz a mondókás könyveket (Weöres Sándor például) és az altató dalokat, mondókákat is szívesen hallgatja. A komolyabb, hosszabb mesék viszont egyáltalán nem kötik le (Andersennel, Grimm-mel én is próbálkoztam már, nem vevő még rájuk). Tévét nem néz, nem is érdekli, pedig van, hogy megy a nappaliban és ő látja.
2010. jan. 18. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a Tesz-Vesz város a nyerő. DVD-n és könyvben is. De 1 hónapja rákapott reggelente a Disney Chanelre is, ahol a Mickey egeret és a Micimackót nézi.
2010. jan. 19. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Kipp-kopp könyvek, Boribon könyvek, Bogyó és Babóca könyvek.
2010. jan. 25. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!