4 éves kisfiúnak, aki nagyon szeret építkezni ez jó ajándék lenne? Ismeri valaki?
Én nem ismerem, de jónak tűnik.
Amúgy lego, duplo? A neten olcsóbb, mint a boltokban.
Geomag?
Amúgy én is szeretem az építőjátékokat, ez egyelőre nem fogott meg.
mondjuk ezt 5 éves kortól ajánlják, de ez szeritnem elég jó fejlesztő játék lehet. Nem ismerem, de ha a fiam ennyi idős lesz ilyet tuti kap.
nem kimondottan építős, de mégis az :)
nem ez, de hasonló volt az ovinkban. az kisebbeknek lett kitalálva, nagyobb, tenyérnyi fadarabok voltak, kevésbé szépen bevágva mint ezek, és ott egyenes fára lehetett pakolni, tehát nem egymásba, de mégis hasonló volt.
nagyon szerették a fiúk, kevésbé volt pepecs, 20 perc alatt hatalmas várat vagy garázst építettek, de szerették, szöszöltek vele sokat :)
nekem 5 éves lesz a fiam és nagyon megtetszett, csak az ára miatt nem csapok le rá :D ahogy nézem, elég sok kell, hogy élevzhető legyen a játék, az már húzós. de ha ez nem tart issza, szerintem szuper :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!